18. oktober 2019
Pingels sporlaug har gjort Rockgarden foran den gamle jagthytte endnu mere udfordrende. Det er det store drama udspilles foran publikum, når DM i MTB køres søndag 16. juni. 

								      Foto: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Pingels sporlaug har gjort Rockgarden foran den gamle jagthytte endnu mere udfordrende. Det er det store drama udspilles foran publikum, når DM i MTB køres søndag 16. juni. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: MTB-elite mødes i Fruens Plantage på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MTB-elite mødes i Fruens Plantage på søndag
Ugeavisen Næstved - 14. juni 2019 kl. 13:20
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Publikum kan komme helt tæt på, og den berømte rockgarden tiltrækker mange mennesker. Det er noget særligt, når man er helt tæt på Danmarks bedste MTB-kørere. Det ved man hos Pingel MTB Race & Fun, som har fået værtskabet til endnu et stort løb i Fruens Plantage. Stedet er kendt af klubbens medlemmer og andre motionister, der gerne tager cyklerne bag på bilen for at teste sig selv på det krævende spor.

Pingels sporlaug har tilføjet nye udfordringer til den knap fem kilometer lange rute, som søndag 16. juni lægger jord og grus til Danmarks MTB elite.

- Vi er utrolig glade for, at vi kan leve op til de krav, der kræves, når man afvikler et stort cykelløb. Det kræver først og fremmest et hold af 60 frivillige på dagen for at få det hele til at gå op. Fordelen er, at vi har gjort det nogle gange før, så vi ved, hvad der skal til at for at få en Sebastian Fini og en Simon Andreassen til at køre ræs i Fruens, siger løbsansvarlige Lars Jørgensen fra Pingel MTB Race & Fun.

Der køres i samtlige klasser lige fra U-9 til Elite. For at deltage kræver det at man har licens, og går det som Pingel MTB Race & Fun håber, kommer der i cirka 250 deltagere til de mange løb.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk