18. oktober 2019
I 25 år har Jan Wengberg kørt parløb med forældrene i de to møbelhuse i Glumsø. Læderbo skimtes på den anden side af Åsøvej. Foto: Per Witt
gallery icon

Se billedserie

I 25 år har Jan Wengberg kørt parløb med forældrene i de to møbelhuse i Glumsø. Læderbo skimtes på den anden side af Åsøvej. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar til jubilæum i toptunet møbelhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar til jubilæum i toptunet møbelhus
Ugeavisen Næstved - 25. juni 2019 kl. 09:10
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Egentlig har Jan Wengberg 53 års jubilæum, men barne- og ungdomsårene i forældrene Birthe og Niels Wengbergs møbelhus tæller ikke med i denne omgang.

At Jan Wengberg bliver den tredje ejer af Wengbergs Møbler lå nok i kortene. Bedstefaderen Villy Wengberg etablerede firmaet i 1937 som møbel- og saddelmagerforretning i Glumsøs hovedgade - og det blev startskuddet til den store virksomhed, Wengberg-familiens to næste generationer har skabt i dag.

Næste generation var og er Birthe og Niels Wengberg. Birthe Wengberg er troligt en aktiv del af medarbejderstaben i dag selvom hun er 70+. Niels Wengberg siger selv, at han i dag mest kommer forbi for at se til konen og for at drikke den gode kaffe på kanden.

Før Jan Wengberg for alvor blev en del af møbelhuset sammen med forældrene nåede han omkring andre møbelforretninger. Han fik en grundig salgsassistentuddannelse i en møbelbutik i København i årene 1986 til 1988 og efterfølgende arbejdede han hos IdeMøbler i Frederiksværk og i fem år stod han for salg af designmøbler i et møbelhus i Roskilde.

Læs hele historien i Ugeavisen Næstved.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk