25. april 2019
40 år i Kvickly kræver en veteranbil. En smuk Ford dukkede op tirsdag morgen med dagens jubilar Karin Kiel Andersen. Foto: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

40 år i Kvickly kræver en veteranbil. En smuk Ford dukkede op tirsdag morgen med dagens jubilar Karin Kiel Andersen. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karin hyldet på sin 40 års dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karin hyldet på sin 40 års dag
Opdateret 02. august 2018 kl. 15:10
Ugeavisen Næstved - 02. august 2018 kl. 13:56
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en af de dage, hun aldrig vil glemme. Karin Kiel Andersen har ellers oplevet lidt af hvert i de 42 år hun har arbejdet i brugsforeningens tjeneste. Denne onsdag blev hun hentet på hjemmeadressen af en privatchauffør og kørt til job i en smuk Ford veteranbil.

Den klædte hende flot, og smilet var stort, da hun trådte ud af døren og så alle kollegerne vente udenfor Kvickly. Den røde løber var rullet ud og de mange glade ansigter blev næsten for meget for jubilaren, som hurtigt opgav at tørre de våde øjne.

- Hvor er I søde... Det var kun få ord Karin Kiel Andersen kunne få frem, mens der blev delt kram ud til alle. Hun er kendt som Kvicklys Karin. Hun blev uddannet i Blangslev Brugs og kom til Kvickly i Jernbanegade i 1978, hvor hun har været siden.

Karins store jubilæumsdag blev fejret med reception i varehuset om eftermiddagen, hvor hendes chef, Kennet Wiesmach, holdt talen. Han er den 21. butikschef i Karin Kiel Andersens Kvickly-karriere.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk