26. maj 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemanden i Sct. Jørgens Park på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemanden i Sct. Jørgens Park på søndag
Ugeavisen Næstved - 01. november 2019 kl. 06:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På søndag 3. november holder butikkerne i Sct. Jørgens Park ekstraordinært åbent og inviterer alle børn og deres forældre til fotosession med julemand i julekane.

Igen i år giver butiksindehaverne kunderne mulighed for at gøre deres juleindkøb i fred og ro allerede søndag 3. november, hvor der er åben kl. 10-14.

For at kunderne og deres børn skal komme i den rette julestemning, har man overtalt julemanden til igen at lande med sin kane og rensdyr i centeret. Og her glæder han sig til at blive fotograferet sammen med alle dem, der ønsker at tage et billede, som de f.eks. kan bruge til en personlig julehilsen.

Når rensdyret skal have en lille pause og lades op til en ny tur, kan børnene komme helt tæt på julemanden, der så må bruge sine egne ben til at komme rundt på. Og mon ikke han så har lidt slik med i kurven - og mon ikke han deler ud af det? Julemanden er i centeret kl. 10-12.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk