1. april 2020
- Vi skal have flere ud på dansegulvet, sagde Mette Christensens far Peter Frederiksen, da han bød arrangøren op til dans ved lørdagens John Mogensen Live-koncert i Gl. Ridehus i Næstved. Privatfoto
- Vi skal have flere ud på dansegulvet, sagde Mette Christensens far Peter Frederiksen, da han bød arrangøren op til dans ved lørdagens John Mogensen Live-koncert i Gl. Ridehus i Næstved. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Initiativtager var på bar bund - men det lykkedes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Initiativtager var på bar bund - men det lykkedes
Opdateret 06. februar 2020 kl. 10:02
Ugeavisen Næstved - 06. februar 2020 kl. 09:53
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mette Christensen vidste intet om at stable en koncert på benene, da hun kastede sig ud i projekt John Mogensen Live-koncert, der hurtig blev udsolgt.

På TV så Mette Christensen fra Næstved en koncert med John Mogensen Live. Det inspirerede hende til selv at arrangere en lignende koncert med bandet.

Overskuddet skulle selvfølgelig gå til Svovlstikkerne i Næstved, hvor hun de sidste fire år har været frivillig, og hjulpet til med at samle ind til trængte børnefamilier.

Bestyrelsen i Svovlstikkerne var helt med på hendes idé. Men hvordan skulle hun gribe det an for hun havde aldrig før prøvet at tilrettelægge lignede arrangementer.

Det lykkedes med god støtte og hjælp fra John Nørbjerg og Monica Herman fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter samt bestyrelsen i Svovlstikkerne.

- Det har været enormt lærerigt. Jeg har søgt sponsorstøtte og fået tildelt midler, fordi der er rigtig mange udgifter forbundet med afviklingen af en koncert, fortæller Mette Christensen.

- Det havde ikke været muligt uden sponsorater fra Spar Nord og Café Grønnegade, tilføjer hun.

- Jeg er super stolt over, at jeg lang tid før koncerten fik udsolgt med 275 gæster. Det gav ro og stor glæde, at min idé blev en realitet med stor opbakning. I lørdags kom den store dag med en stemning, der var i top. Gæsterne hyggede igennem.

Mette Christensen kunne dagen derpå læne sig tilbage i sofaen og igen nyde et gensyn på TV med to af bandets medlemmer. Der pudsigt nok var den samme udsendelse, der tidligere havde inspireret hende.

Hun mindes gårsdagens vellykkede koncert i Gl. Ridehus og nød oplevelsen på TV med blandt andre sangen To Mennesker På En Strand.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk