13. august 2020
Lær med Tormod Tegner hvordan man laver skæve billeder kombidyr, når centerforeningen i Sct. Jørgens Park byder på masser af aktiviteter i efterårsferien.
gallery icon

Se billedserie

Lær med Tormod Tegner hvordan man laver skæve billeder kombidyr, når centerforeningen i Sct. Jørgens Park byder på masser af aktiviteter i efterårsferien.
Foto: Berit Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gå på skattejagt i Sct. Jørgens Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gå på skattejagt i Sct. Jørgens Park
Ugeavisen Næstved - 09. oktober 2019 kl. 12:00
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efterårsferien i Næstveds Butikscenter byder på masser af underholdning for hele familien.

Både børn og voksne skal på skattejagt i Sct. Jørgens Park, hvor de sammen skal finde 10 Fidybamser, som er placeret i 10 forskellige butikker. Alle der gennemfører skattejagten er med i konkurrencen om at vinde en af de 19 præmier.

Hovedpræmien er fem billetter til en værdi af 1.295 kr. til Sommerland Sjælland. Herudover er der et Næstved Gavekort på 250 kroner, syv der kan finde hver to billetter til Krokodille Zoo og Fidybamser til 10 skattejægere, slikpinde og theboller til alle samt en overraskelse fra Matas. Skattekort kan hentes gratis i Den Grønne Butik fra lørdag 12. oktober.

Centerforeningen og Tormod Tegner inviterer alle tegneglade børn og voksne til hyggelige timer i tegneworkshop. Her kan du lære, hvordan man laver spændende og skæve billeder af kombidyr. Børn og andre legesyge mennesker har altid lavet sjove kombinationer af dyr. Men det at navngive dem er nyt. Et kombidyr er et væsen, som er sat sammen af dele af et eller flere dyr.

Hvad siger du til at møde en Edderdille en mørk aften på vej hjem fra håndbold? Svømmer Kronrossen godt? Og er Pandamelen mon mere nuttet end mærkelig? Kom og tegn med.

- Vi skal lave tegnede små forløb med udgangspunkt i temaerne: Møde, venner, leg og slåskamp. Der kan også være tale om enkeltvise illustrationer, fortæller Tormod Tegner, der også viser egne tegninger og fortæller inspirerende historier undervejs. Der er Tegneworkshop torsdag 17. oktober kl. 14-16.

Læs resten af historien i denne uge i Ugeavisen Næstved

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk