13. juli 2020
De forrige ejeren Birgit og Sten Hansen kommer forbi Skisport på Erantisvej for at få en snak med Michael Haupt Sloth Pedersen om hans nye butik og se det nyeste udstyr. Foto: Per Witt
gallery icon

Se billedserie

De forrige ejeren Birgit og Sten Hansen kommer forbi Skisport på Erantisvej for at få en snak med Michael Haupt Sloth Pedersen om hans nye butik og se det nyeste udstyr. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frem med skiene - istiden nærmer sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frem med skiene - istiden nærmer sig
Ugeavisen Næstved - 13. november 2018 kl. 14:40
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Birgit og Sten Hansen har nu sluppet tøjlerne - eller snarere stavene - i deres firma Skisport, der sælger alt det grundlæggende til vintersportudfoldelse på de sneklædte løjper.

- Min kone er stadig ung - kun 72 år - men jeg er blevet 75, så vi synes begge, at vi nu vil bruge tiden på selv at stå lidt mere på ski, siger Sten Hansen med et smil.

Han og hustruen Birgit stødte ind i hinanden midt i 1960´erne på en løjpe, og siden da har deres ski været viklet ind i hinanden i overført forstand. Snart tager de iøvrigt på skiferie i Val Thorens, hvortil de kører i deres autocamper.

De startede butikken Skisport i 1991 på Skellet men flyttede for fire år siden til Gallemarksvej. På samme adresse hvor sønnen har autoværksted.

- Jeg har pr. 1. november overtaget lager og firmanavn og i den forbindelse flyttet butikken til Erantisvej 43, fortæller Michael Haupt Sloth Pedersen, der er 43 år.

Han er venner med Birgit og Sten Hansens søn, automekanikeren, og havde derfor førstehåndsviden om, at de gerne ville sælge skisportsfirmaet.

Skisport - med hjemmesiden www.ski-sport.dk - holder åbent mandag, onsdag og fredag kl. 15.30-18.30 og lørdag kl. 10-14.

...
Læs hele artiklen i Ugeavisen Næstved i denne uge - hvor der desværre er indsneget fejlen at butikken åbner på lørdag 17. november kl. 19. Det er kl. 10 til kl. 15 den åbner dørene for første gang.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk