20. oktober 2019
Henrik Jensen glæder sig til 1. juli, hvor han kan fjerne de orange Expert-skilte og i stedet sætte nye blå skilte over døren med navnet: Frem Radio. Foto: Jan Jensen
Henrik Jensen glæder sig til 1. juli, hvor han kan fjerne de orange Expert-skilte og i stedet sætte nye blå skilte over døren med navnet: Frem Radio. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frem Radio bryder med Expert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frem Radio bryder med Expert
Ugeavisen Næstved - 26. juni 2019 kl. 14:44
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Expert-kæden skal have betaling for markedsføring opdatering af edb-udstyr, og så har kæden ikke meget til overs for salg af lp'er, højtalere og pladespillere.

Det er langsomt blevet for meget, og nu er bruddet efter elleve års samarbejde en realitet. 1. juli bliver de orange skilte fjernet fra facaden. I stedet bliver skiltet blåt - domineret af det gode gamle navn Frem Radio.

Henrik Jensen kalder det en stor beslutning, men det er ham og Gert Hemmingsen kunderne møder i forretningen, og det er naturligt, hvem der skal bestemme udvalg og priser.

Expert og Power kæden hænger sammen og nogle af de tilbud, Frem Radio hidtil er blevet pålagt er blevet markedsført andre steder og fortjenesten har været lille.

- Det er bedre, at vi snor os og finder de varer og mærker, som de andre ikke har. Dem vil vi hellere satse på, og så gøre noget andet væsentligt de andre heller ikke kan tilbyde. Nemlig at hjælpe kunderne med at skaffe ting hjem og sørge for at hjælpe med at installere tv og andet avanceret elektronik.

Henrik Jensen står ved den gammeldags service, og han er også glad for at salget af plader - både de brugte og nytrykte - sælger godt. Det er senest blevet fulgt op med et udvalg af kvalitetshøjtalere og pladespillere.

Det er især mænd, der igen værdsætter den gode lyd og den finder man stadig i Frem Radio, som nu bliver medlem af kæden El-salg: - Udvalget ændrer sig ikke i forhold til, hvad vi har haft hidtil, og hvis nogen tror vi får hårde hvidevarer tager de fejl. Vi kan bestemme selv.

Henrik Jensen og Gert Hemmingsen holder fast i tråden fra 1935, da Frem Radio så dagens lys for første gang.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk