28. maj 2020
Damborg Isenkrams tredje butik i Næstved får til huse bag ved Hans Damborg og mellem Normal og Panduro på Kurts Torv i Næstved Storcenter.
gallery icon

Se billedserie

Damborg Isenkrams tredje butik i Næstved får til huse bag ved Hans Damborg og mellem Normal og Panduro på Kurts Torv i Næstved Storcenter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Damborg Isenkram - nu også i Næstved Storcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Damborg Isenkram - nu også i Næstved Storcenter
Ugeavisen Næstved - 15. oktober 2019 kl. 11:10
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Isenkræmmer Hans Damborg har længe arbejdet med tanken om at åbne en Damborg Isenkram i storcenteret. Torsdag 24. oktober

bliver det en realitet, og kunderne kan glæde sig til et brag af en åbning - naturligvis med knaldgode tilbud.

Vægge er flyttet, der har gjort butikken mere rummelig, og den rette belysning er etableret. Nyt inventar er sat op, og personalet i Damborg Isenkram arbejder ihærdigt med at tømme papkasser og paller, så de mange varer kan få deres rette plads.

Damborg Isenkram åbner nemlig sin tredje butik i Næstved. Denne gang i den 350 kvm. meter store butik mellem Normal og Panduro på Kurts Torv i Næstved Storcenter.

- Det sidste år har jeg arbejdet på at få en butik i storcenteret, og det trak endnu mere, da de proklamerede en udvidelse, siger Hans Damborg og tilføjer: - Det er et godt center, der er fremme i skoene.

Han er sammen med sin bror Peter Damborg tredje generation i Damborg-dynastiet. De har to andre isenkrambutikker i Næstved - en på Dania og en i Sct. Jørgens Park. Derudover er der en butik i Kalundborg, i Asnæs og en outlet-butik i Stege. Tre netbutikker er også tilknyttet virksomheden.

Damborg Isenkram er medlem af kæden Din Isenkræmmer, der består af dynamiske, individuelle specialforretninger.

Den nye butik vil naturligvis leve op til Damborgs DNA - masser af varer til skarpe priser.

- Vi vil fortsætte med de gængse varer og det brede sortiment dog med lidt flere mærkevarer. Vi vil pejle os lidt ind på området - hvilke mærkevarer, der mangler eller der godt kunne være flere af, fortæller Hans Damborg.

Læs resten af historien i denne uge i Ugeavisen Næstved.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk