14. november 2019
Damborg Isenkrams tredje butik i Næstved får til huse bag ved Hans Damborg og mellem Normal og Panduro på Kurts Torv i Næstved Storcenter.
gallery icon

Se billedserie

Damborg Isenkrams tredje butik i Næstved får til huse bag ved Hans Damborg og mellem Normal og Panduro på Kurts Torv i Næstved Storcenter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Damborg Isenkram - nu også i Næstved Storcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Damborg Isenkram - nu også i Næstved Storcenter
Ugeavisen Næstved - 15. oktober 2019 kl. 11:10
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Isenkræmmer Hans Damborg har længe arbejdet med tanken om at åbne en Damborg Isenkram i storcenteret. Torsdag 24. oktober

bliver det en realitet, og kunderne kan glæde sig til et brag af en åbning - naturligvis med knaldgode tilbud.

Vægge er flyttet, der har gjort butikken mere rummelig, og den rette belysning er etableret. Nyt inventar er sat op, og personalet i Damborg Isenkram arbejder ihærdigt med at tømme papkasser og paller, så de mange varer kan få deres rette plads.

Damborg Isenkram åbner nemlig sin tredje butik i Næstved. Denne gang i den 350 kvm. meter store butik mellem Normal og Panduro på Kurts Torv i Næstved Storcenter.

- Det sidste år har jeg arbejdet på at få en butik i storcenteret, og det trak endnu mere, da de proklamerede en udvidelse, siger Hans Damborg og tilføjer: - Det er et godt center, der er fremme i skoene.

Han er sammen med sin bror Peter Damborg tredje generation i Damborg-dynastiet. De har to andre isenkrambutikker i Næstved - en på Dania og en i Sct. Jørgens Park. Derudover er der en butik i Kalundborg, i Asnæs og en outlet-butik i Stege. Tre netbutikker er også tilknyttet virksomheden.

Damborg Isenkram er medlem af kæden Din Isenkræmmer, der består af dynamiske, individuelle specialforretninger.

Den nye butik vil naturligvis leve op til Damborgs DNA - masser af varer til skarpe priser.

- Vi vil fortsætte med de gængse varer og det brede sortiment dog med lidt flere mærkevarer. Vi vil pejle os lidt ind på området - hvilke mærkevarer, der mangler eller der godt kunne være flere af, fortæller Hans Damborg.

Læs resten af historien i denne uge i Ugeavisen Næstved.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk