26. maj 2020
Næstved Cykel Center udgør foreløbig en trio bestående af Preben Lindquist (tv), Karsten Pedersen og Asger Andersen. Forretningen åbner søndag 20. oktober kl. 10. Foto: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Næstved Cykel Center udgør foreløbig en trio bestående af Preben Lindquist (tv), Karsten Pedersen og Asger Andersen. Forretningen åbner søndag 20. oktober kl. 10. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelcenter for børn og entusiaster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelcenter for børn og entusiaster
Ugeavisen Næstved - 15. oktober 2019 kl. 18:00
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved Cykel Center slår dørene op på søndag. Her kan man vinde en Bianchi racercykel til 7.000 kroner og finde gode tilbud på cykler til både hverdag og ræs.

Karsten Pedersen har haft med cykler at gøre i mere end 30 år. Alligevel er det en ny udfordring at etablere en ny cykelforretning helt fra bunden.

- Vi har styr på cyklerne. Der er bestilt godt 200, så vi har masser at vise, når vi åbner på søndag, lyder det fra Karsten Pedersen.

Værkstedet har plads tæt ved indgangen, og ikke mindst i den afdeling er der en masse kabler, tandhjul og møtrikker der skal være på lager. Her bliver det også et sikkert sted at parkere sin cykel, mens man ser sig omkring i den 900 kvm. store forretning.

El-cykler har en central plads i forretningen. Det er et marked i vækst og de kan købes fra 16.000-100.000 kroner. Specialized bruger deres egne centermotorer, og tilbyder både on-road racere og MTB'ere til feinschmeckere.

Der åbnes på søndag kl. 10. Der er også nogle overraskelser i ærmet til kunderne. Blandt andet en konkurrence, hvor kunderne kan vinde en spritny Bianchi Via Niroe 7 racercykel til en værdi af 7.000 kr.

Det kræver kun, at man besvarer en række spørgsmål. Der trækkes lod blandt de korrekte besvarelser kl. 15.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk