6. juni 2020
Far og søn - Henrik og Frederik Meding - er klar over, at de er blandt de få virksomheder, som foreløbig klarer sig godt trods coronakrisen. Foto: Jan Jensen
Far og søn - Henrik og Frederik Meding - er klar over, at de er blandt de få virksomheder, som foreløbig klarer sig godt trods coronakrisen. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona gi'r tid til gør-det-selv-projekter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona gi'r tid til gør-det-selv-projekter
Ugeavisen Næstved - 02. april 2020 kl. 14:30
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Huse og renoveringsprojekter stopper ikke sådan lige. Byggeriet fortsætter og det rammer familiefaren, der har ventet på at få tid til at male entreen færdig og lægge nyt tag på carporten - han er pludselig blevet fanget af corona omstændighederne.

De morsomme opslag på Facebook har faktisk hold i virkeligheden, for både i Medings byggemarked og i tømmerhandlen er der god trafik.

- Heldigvis har vi god plads i forretningen og ikke mindst her på pladsen, hvor kunderne selv finder de byggematerialer de har brug for, siger direktør Frederik Meding. Han er meget opmærksom på, at både medarbejdere og kunder holder afstand.

Det ses også i frokoststuen, som ofte er tom, fordi vejret har været så godt. Personalet har søgt ud i solen.

Flere ansatte arbejder hjemmefra, så der er god plads på kontorerne. Far Henrik Meding holder skansen sammen med personalet, og han er aktiv bag skærmen, og har fokus på lagerstyringen.

Flere leverandører vil have sikkerhed for, at de aftalte ordrer også holder stik. Og det gør de - Henrik Meding bestiller endda lidt ekstra af de varer, som han skønner bliver efterspurgt senere på året og dermed efter coronakrisen.

- Jeg er lidt spændt på, hvordan vi kommer til at mærke krisen. Lige nu går det fint, men vi kan risikere at få en senere reaktion.

- Vi kan også komme ud for, at nogle varer ikke kan leveres, så derfor bestiller vi hellere lidt ekstra hjem til lager nu, siger Henrik Meding.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk