9. juli 2020
Familien Pierre  nyder meget omgivelserne i slotsparken enten ved at gå en tur eller til picnic. På billedet Katja og Pierre sammen med datteren Amelia.
gallery icon

Se billedserie

Familien Pierre nyder meget omgivelserne i slotsparken enten ved at gå en tur eller til picnic. På billedet Katja og Pierre sammen med datteren Amelia.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Charles fra Londonbeat synger med til årets 90'er fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Charles fra Londonbeat synger med til årets 90'er fest
Ugeavisen Næstved - 06. august 2019 kl. 08:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag 17. august tager Charles Pierre Næstved tilbage til 90'erne sammen med London­beats to øvrige medlemmer. Til daglig nyder han og familien de naturskønne omgivelser på Gavnø.

Charles Pierre nynner en sang, mens han vipper med fødderne og sidder med et stort smil.

- Åhh far - det er lige meget hvor vi er, så synger du, siger husets ældste datter 20-årige Jessika på engelsk.

Han har inviteret indenfor i det gule hus ved Gavnø Slotspark, hvor familien har boet de seneste tre år efter mange år i USA.

Der bliver talt engelsk blandt familien, der også består af Charles danske kone, Katja, og de tre øvrige døtre, Nichola, Amelia og Ella.

Charles Pierre kan udtale enkelte danske ord, men Katja sørger for at fortælle noget pænt om ham, når hun taler med veninder. Han forstår nemlig rigtig meget dansk.

Charles Pierre er en del af trioen Londonbeat, der optræder til Vi Elsker 90'erne i Rådmandshaven i Næstved.

Londonbeat begyndte deres karriere i 1987. Dengang med Jimmy Helms, Jimmy Chambers, George Chandler og William Henshall. Et par år efter blev Charles Pierre producer.

- I 1993 blev gruppen meget vemodigt splittet, da vi var midt i at producere det fjerde album Brother Troble, fortæller 55-årige Charles Pierre.

- Senere blev jeg kontaktet af Jimmy Helms, der gerne ville lade Londonbeat genopstå. Han vidste, at jeg også kunne synge.

Londonbeat består i dag af Charles Pierre og de to modne fyre i 70'erne, Jimmy Helms og Jimmy Champers. De kan stadig hoppe højt, når de optræder.

De turnerer rundt i Europa, og er stort set på farten hver eneste weekend, og de mødes ofte i deres lille studie i Frankrig for at producere ny musik.

- Fire af mine fødselsdage har min far ikke været hjemme, og da Jessika blev student i sommers, var han heller ikke hjemme. Men sådan har det altid været, fortæller 18-årige Nichola, der også går på Næs­tved Gymnasium, og skal i 3.g efter sommerferien.

Da Nichola begyndte på gymnasiet, havde hun svært ved at tale dansk, men det er hun kommet efter med stor hjælp fra Katja, der også bakker familiens fire døtre godt op med transport, der i huset kaldes Uber-service.

Læs hele historien i Ugeavisen Næstved i denne uge.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk