28. november 2020
Citychef Daniel Lillerøi skal rundt med beviser til de nominerede i 17 kategorier i denne uge. 7.438 har stemt på de nominerede som overraskes med diplomer og filmhold inden selve afstemningen begynder fredag. Foto: Jan Jensen
Citychef Daniel Lillerøi skal rundt med beviser til de nominerede i 17 kategorier i denne uge. 7.438 har stemt på de nominerede som overraskes med diplomer og filmhold inden selve afstemningen begynder fredag. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byens Bedste nomeringsrekord: Dobbelt så mange har stemt i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byens Bedste nomeringsrekord: Dobbelt så mange har stemt i år
Opdateret 21. oktober 2020 kl. 14:29
Ugeavisen Næstved - 21. oktober 2020 kl. 11:21
Af Jan Jensen

Den store afstemning bliver ikke helt ligesom sidste år. Pandemien lukker muligheden for at holde en stor gallafest. Til gengæld gør Næstved Cityforening lidt ekstra ud af Byens Bedste 2020.

I denne uge overraskes de nominerede til de i alt 17 kategorier af et lille filmhold. Nominerings-overraskelserne lægges ud på Facebook, så alle kan se reaktionerne og det sker indtil på fredag, hvor næste fase af afstemningen til Byens Bedste begynder. Nemlig den afstemning, der afgør de endelige vindere af Byens Bedste.

Stor opbakning

Filmholdet er stadig på gaden og derfor kan avisen ikke afsløre, hvilke oplevelser, butikker, restauranter og specialbutikker der er nominerede.

Til gengæld kan vi fortælle, at der i Næstved Cityforening er stor tilfredshed med interessen for Byens Bedste.

- Sidste år var der 3.700 der stemte til nomineringerne. I år har 7.438 været med. Det er helt fantastisk, siger cityforeningens marketingkoordinator René Jørgensen.

Han er spændt på at følge den endelige afstemning som begynder på fredag. Sidste år var godt 10.000 med til at vælge Byens Bedste i 14 kategorier. I år er der 17 kategorier og med interessen for nomineringerne er der skruet helt op for forventningerne om at endnu flere er med i år.

En tredjedel af stemmerne fra nomineringer tæller med i den endelige afgørelse. Byens Bedste kan se frem til et uventet besøg.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk