27. maj 2020
Næstformand for Svovlstikkerne, Christian Dreist (tv) ses her sammen med Nicky Rud, som repræsenterer EDC Fonden. Den gav 25.000 ud af de ialt 142.000 kroner der blev trådt hjem til Svovlstikkerne i lørdags. Fotos: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Næstformand for Svovlstikkerne, Christian Dreist (tv) ses her sammen med Nicky Rud, som repræsenterer EDC Fonden. Den gav 25.000 ud af de ialt 142.000 kroner der blev trådt hjem til Svovlstikkerne i lørdags. Fotos: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bragende bikere satte rekord - samlede 142.000 ind til julepakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bragende bikere satte rekord - samlede 142.000 ind til julepakker
Opdateret 05. november 2019 kl. 08:49
Ugeavisen Næstved - 05. november 2019 kl. 08:46
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det handler om motion, hygge og ikke mindst det at gøre en forskel for de børn og familier, som er afhængig af andre for at kunne holde en rigtig juleaften.

Næstformand for Svovlstikkerne, Christian Dreist, bruger metaforen om drengen, der står at kaster strandede søstjerner tilbage i havet. Christian Dreist er mødt op for at takke Jan Flemming og hans hustru AnneGrethe Andersen for det fremragende initiativ.

Allerede inden start modtager Svovlstikkerne de første 25.000 kroner fra EDC Fonden. Partner Nicky Rud fortæller, at fonden støtter arbejde der gavner børn og unge.

Christian Dreist takker og bukker dybt i taknemmelig foran den store forsamling, og derefter får et andet lokalt ansigt ordet.

I 2017 satte Jan Flemming Andersens felt af frivillige hjælpere og betalende ryttere rekord og kunne overdrage Svovlstikkerne det hidtil største beløb fra et enkelt arrangement. Det var på 104.000 kr. Succesen er vokset og lørdag aften kl. 21 stod det klart at rekorden nu er 142.000 kroner.

- Det har været en helt fantastisk dag. I deltagere er da bare nogle af de mest fantastiske, energiske og glade deltagere, noget event kan have, af hjertet tak, lød det fra Jan Flemming Andersen, der føler sig sikker på, at kunne gentage eventen til næste år.

Det er Svovlstikkerne glade for. - Svovlstikkerne er dybt taknemmelig for den fantastiske og historiske donation. Det er den største i Svovstikkernes niårige historie. Den sikrer vores 10. uddeling af julepakker, fortæller manden, der skabte Svovlstikkerne - næstformand Christian Dreist.

Læs hele historien i Ugeavisen Næstved.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk