12. juli 2020
Maria Leerberg står bag åbningen af Din Balance i Den Hvide By.
gallery icon

Se billedserie

Maria Leerberg står bag åbningen af Din Balance i Den Hvide By.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Yoga og mindfulness i Den Hvide By

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Yoga og mindfulness i Den Hvide By
Ugeavisen Køge - 01. juli 2020 kl. 06:19
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bevægelse kan for mange mennesker være svært at give plads i hverdagen. Det kan der være mange grunde til, men nu skal der være plads til dem, der ikke "tør" gå i gang af frygt for ikke at kunne følge med.

Det er i hvert fald en målsætning bag åbningen af Din Balance, et nyt yoga- og mindfulness-studie på Galoche Allé 9 i Køge, hvor der er fokus på bevægelse for alle og ro på nervesystemet.

- Har du været inaktiv længe, for eksempel på grund af skader eller stress, eller føler du din styrke mangler, kan du komme i gang igen her, uden at føle dig forkert. Det er vigtigt, når vi har været inaktive længe, at vi starter blidt op. Både for kroppens fysiske balance men også for at holde fast i følelsen af succes. Hvis vi føler, vi ikke kan følge med, går vi hjem med den forkerte følelse, siger Maria Leerberg, indehaver af Din Balance.

- For bevægelsen har vi altså brug for, så vi ikke låser en del af vores krop og måske ender med kroniske smerter. Det handler om at få bevægelse på det niveau, der passer til den enkelte. På en måde der virker overskuelig, fortsætter hun.

Der er hold for enhver smag hos Din Balance - både for styrke, smidighed og mental ro. Disse hold undervises af Trine Johansson og Maria Leerberg.

- Gravid yoga og Mor/barn yoga er under planlægning, og vi glæder os til at hilse endnu en yogalærer velkommen, tilføjer Maria Leerberg.

Læs mere om hold og behandlinger på www.dinbalance.nu.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk