13. juli 2020
Nu bliver der igen åbnet mulighed for at leje en kano hos VisitKøge.
Nu bliver der igen åbnet mulighed for at leje en kano hos VisitKøge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sejl en tur på Køge Å

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejl en tur på Køge Å
Ugeavisen Køge - 03. juni 2020 kl. 17:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra mandag 8. juni bliver det igen muligt at leje en kano og sejle på Køge Å. De tre kanoer, som i et par år har ligget ubrugt i haven bag Det grønne Hus, Vestergade 3, bliver søsat i løbet af den kommede uge til glæde for byens borgere og gæster.

Kanoerne er blevet vasket af, og der er indkøbt nye redningsveste, så sejladsen kan ske forsvarligt. Der er veste til både børn og voksne, så sejlturen er perfekt som en god familieaktivitet.

Udlejningstiderne er mandag til fredag klokken 10, 12 og 14 samt lørdag klokken 10, og prisen pr. kano er 150 kroner for 1 1/2 times sejlads.

På 1 1/2 times sejlads kan man nå at sejle en god tur ned af Køge Å mod skoven og Køge Ås, mens man nyder synet af byens huse og have langs åen fra "søsiden". Der kan sejles et lille stykke forbi herregården Gammelkjøgegaard, og så må der sejles retur. Tilbage ved Det Grønne Hus igen kan man også nå et smut ned til Køge Inderhavn og kigge på de både, der ligger her. Der må dog ikke sejles ud i selve Køge Havn.

VisitKøge har åbent mandag-fredag klokken 10-16 og lørdag klokken 10-13. Kanoerne kan bestilles ved henvendelse i butikken i Vestergade 1 eller pr. tlf. 69156170.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk