24. oktober 2020
Jane Daugaard Lind og Jesper Persson fejrede flytningen til Torvebyen ved en stor reception for nylig. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Jane Daugaard Lind og Jesper Persson fejrede flytningen til Torvebyen ved en stor reception for nylig. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nybolig Køge giver gavekort for 130.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nybolig Køge giver gavekort for 130.000 kroner
Opdateret 17. september 2020 kl. 10:04
Ugeavisen Køge - 17. september 2020 kl. 10:00
Af Martin Rasmussen

Ejendomsmægleren Nybolig Køges flyttekampagne er blevet en stor succes, som nu sender en stor, ekstra omsætning ud til byens butikker.

I forbindelse med ejendomsmæglerens flytning fra Torvet til nyindrettede lokaler i Torvebyen lige ned til Køge Å stod indehaverne Jane Daugaard Lind og Jesper Persson klar med et stærkt tilbud til kunderne: Alle der sætter sin bolig til salg hos Nybolig Køge i løbet af august og september får et gavekort på 5000 kroner til Køge Handels butikker.

Og det har kunderne taget rigtig godt imod. Indtil videre har Nybolig Køge således købt ikke færre end 26 gavekort på 5000 kroner hos Køge Handel for i alt 130.000 kroner, og kampagnen og ikke mindst succesen vækker naturligvis glæde hos Køge Handel.

- Vi synes jo, det er fantastisk, at de har valgt at gøre det. Det viser et kæmpe lokalt engagement, at de støtter op om de lokale butikker på den måde. Det er såde noget, der kommer deres boligsælgere og byens butikker til gode, siger aktivitetschef Katja Jensen fra Køge Handel.

- Det er stærkt, når nogen på den måde henvender sig til os med et initiativ. Man kan samarbejde med os i Køge Handel på mange måder, og vi opfordrer ofte både vores medlemmer og ikke-medlemmer til at tænke kreativt og eventuelt involvere os i nye tiltag, når det giver mening.

Mange gode ideer fødes i et samarbejde - for eksempel opstod ideen til sommeren rose rose i en dialog med medlemmer, fortæller hun.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk