12. juli 2020
Kjærstrup Køge åbner lørdag 6. juni klokken 10 - blandt andet med et godt tilbud på flødebolle-softice.
Kjærstrup Køge åbner lørdag 6. juni klokken 10 - blandt andet med et godt tilbud på flødebolle-softice.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny forretning: Bornholmske lækkerier i Brogade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny forretning: Bornholmske lækkerier i Brogade
Ugeavisen Køge - 29. maj 2020 kl. 06:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag 6. juni klokken 10 slår Vibeke og Kim Hansen dørene op til deres nye Kjærstrup-butik på Brogade 18A. Kjærstrup er en familieejet bornholmsk virksomhed med mere end 20 års erfaring i kvalitetschokolade og is, og kombinationen af Kjærstrups fyldte chokolader og håndlavede flødeboller, god is fra Bornholms Ismejeri og en række andre bornholmske specialiteter bliver omdrejningspunktet i den nye butik på Brogade 18A.

- Vi er selv fra Køge, og vi ved at køgenserne har rigtig god smag. Vi vil gerne forkæle køgenserne med bornholmsk gourmet i form af chokolade, flødeboller, is, drikkevarer og andre bornholmske fristelser, fortæller Vibeke Hansen, der ejer Kjærstrup Køge.

Kjærstrup er udover de håndlavede chokolader kendt for deres flødebollesoftice, som findes i flere varianter og består af en stor håndlavet flødebolle med softice og hjemmelavet topping. På åbningsdagen 6. juni fra klokken 10 kan besøgende i butikken prøve den bornholmske flødebollesoftice til særpris på 25 kroner. Og Vibeke åbner butikken med en sommernyhed, nemlig en lyserød RUBY flødebollesoftice med hindbærskum, softice og hjemmelavet hindbærpure.

Netop det bornholmske var afgørende, da Vibeke og Kim valgte Kjærstrup til at opfylde den mangeårige drøm om at blive selvstændig.

- Når man tænker på Bornholm, frembringer det for de fleste gode ferieminder, og det er netop den hyggelige feriestemning, vi gerne vil bringe ind i vores Kjærstrup butik. Vores kunder skal træde ind i et lille stykke af Bornholm på Brogade, siger Vibeke Hansen.

Også forbindelsen mellem Køge og Bornholm er vigtig. Vibeke og Kim stiftede for første gang bekendtskab med Kjærstrup på Bornholmerdagen under Køge Festuge, og de ved, at mange køgensere har et nært forhold til øen i Østersøen.

- Bornholm er lig med gourmet, godt håndværk og kvalitetsfødevarer. Jeg har de sidste mange år arbejdet i fødevarebranchen, og for vores familie er det vigtigt, at vi sælger et produkt, vi kan stå inde for og være stolte af. Det har vi fundet med Kjærstrups koncept, fastslår Vibeke Hansen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk