10. august 2020
Ambassadør Carlos Pujalte Pineiro har nu efter et par mailkorrespondancer takket officielt ja til invitationen til at åbne Tacos Locos.
Ambassadør Carlos Pujalte Pineiro har nu efter et par mailkorrespondancer takket officielt ja til invitationen til at åbne Tacos Locos.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mexicos ambassadør åbner restaurant i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mexicos ambassadør åbner restaurant i Køge
Ugeavisen Køge - 29. juli 2020 kl. 10:12
Af Henrik Førby Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad der egentlig var lidt for sjov til at begynde med, er nu blevet til alvor: Det er lykkedes folkene bag Køges kommende mexicanske restaurant, Tacos Locos, at lokke Mexicos ambassadør til Køge for at klippe den røde snor ved åbningen på fredag.

arrow Læs også: Ambassadør: - Vi er stolte af mexicansk gastronomi

Ambassadør Carlos Pujalte Pineiro har nu efter et par mailkorrespondancer takket officielt ja til invitationen, og vil ved snoreklipningen kl.12.00 også holde en lille tale. Det har ambassadøren lovet August og Albert, der står bag Tacos Locos i Nørregade.

- Jamen, det er jo for vildt. Det var jo et 'long shot', og vi regnede overhovedet ikke med andet end et venligt svar. Men vi syntes da, at det kunne være for fedt hvis han kom, så derfor fik han selvfølgelig en invitation. At han har sagt ja til at komme, gør jo bare festen på fredag endnu bedre og større. Den får lige en tand ekstra på tequilla-kvaliteten og vi har derfor slået pjalterne sammen med Mexicanheart.dk som har de vildeste tequillaer, og det kan også være vi skal ud og finde en rød løber. Vi glæder os i hvert fald sindssygt til at møde Carlos, ambassadøren, siger August Bianchi. sammen med vennen Albert Gisli står han bag Tacos Locos.

- Vi går i gang med festen lidt i 12, hvor ambassadøren så klipper snoren, og officielt åbner Tacos Locos. Og så er Mexico for alvor kommet til Køge. alle er velkomne.

Tacos Locos åbner på adressen Nørregade 46.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk