6. juni 2020
Mogens Hvid fik forleden fortjenstmedaljen af købmand Per Jensen efter 47 års ansættelse i Wika i Køge. Foto: Martin Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Mogens Hvid fik forleden fortjenstmedaljen af købmand Per Jensen efter 47 års ansættelse i Wika i Køge. Foto: Martin Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medalje til vinmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medalje til vinmand
Ugeavisen Køge - 19. maj 2020 kl. 18:12
Af Martin Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mogens Hvid stoppede tidligere på året som ansvarlig for Wika Menys vinafdeling, og forleden fik han et håndgribeligt minde om tiden i supermarkedet, da han fik Den Kongelige Belønningsmedalje som synligt bevis for sine 47 år i Wika.

Han er i høj grad manden bag den enorme vinafdeling i Wika Meny, og medaljen blev da også overrakt - naturligvis - i Wikas vinafdeling forleden af butikschef Per Jensen.

Den Kongelige Belønningsmedalje kan tildeles efter 50 års uafbrudt ansættelse i samme private virksomhed, eller i forbindelse med fratræden efter mindst 40 års uafbrudt ansættelse. Med hæderen følger normalt også en mulighed for at komme i audiens hos Hendes Majestæt Dronningen. Det er ikke muligt i denne coronatid, så den fornøjelse må Mogens Hvid vente lidt på.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk