20. oktober 2021
Sanna Rasmussen har indsamlet over to tons tøj til lokale familier. Uddelingen sker fra lokalerne på hjørnet af Strædet og Kulturtorvet i den kommende weekend.
Sanna Rasmussen har indsamlet over to tons tøj til lokale familier. Uddelingen sker fra lokalerne på hjørnet af Strædet og Kulturtorvet i den kommende weekend.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe opbakning: Flere tons tøj til udsatte familier i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe opbakning: Flere tons tøj til udsatte familier i Køge
Ugeavisen Køge - 02. september 2020 kl. 11:17
Af Martin Rasmussen

Der er blevet ryddet godt op i tøjskabe og skuffer rundt omkring i Køge i den forgangne uge.

Familiestøttens store tøjindsamling i Strædet blev således en kæmpe succes, da der i alt blev samlet over to tons tøj ind i løbet af uge 35.

Helt nøjagtig lyder resultatet på 2107 kilo tøj, hvilket overgår alle forventninger.

- Jeg er overvældet af taknemmelighed over den store opbakning og omsorg, der er i vores samfund. Tusind tak til alle jer der har været forbi og donere. Tak fordi I tog jer tid til sortere jeres tøj, og tak fordi I brugte tid på at komme forbi og aflevere det. I har gjort en kæmpe forskel for familier, der har det svært, siger initiativtageren til tøjindsamlingen, Sanna Rasmussen.

Hun vurderer, at det indsamlede tøj kan dække årsforbruget af tøj hos flere end 250 mennesker. Det svarer til en besparelse på knap 800.000 kroner i forhold til, hvis modtagerne skulle ud og købe en tilsvarende mængde nyt tøj, fortæller hun.

- Det er rigtig mange penge, der nu kan blive brugt på andre vigtige ting til familierne, siger hun med reference til den kommende uddeling af tøjet.

Det er nemlig sådan, at i den kommende weekend kan alle vanskeligt stillede lokale familier komme forbi og frit hente det indsamlede tøj i de lånte lokaler på hjørnet af Strædet og Kulturtorvet, som Strædet har stillet til rådighed til tøjindsamlingen.

Uddelingen sker klokken 10-14 både lørdag 5. september og søndag 6. september i de samme lokaler - det kræver ikke tilmelding til Familiestøtten.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk