23. oktober 2020
Imerco Home åbner i Strædet 14. juni.
Imerco Home åbner i Strædet 14. juni.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Imerco Home åbner i Strædet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Imerco Home åbner i Strædet
Ugeavisen Køge - 11. juni 2018 kl. 09:01

En af Danmarks i alt 43 Imerco Home-butikker flytter torsdag 14. juni fra Torvet til Strædet. I de nye lokaler vil kunder i Køge og omegn kunne finde spændende og trendy varer inden for boligtilbehør - blandt andet småmøbler, plakater og tekstiler. Imerco Home slår dørene op til den nye butik i Strædet torsdag 14. juni klokken 9, og det fejres med et brag af en åbningsfest. Der vil være 20 procent rabat på alle varer i butikken, åbningstilbud og goodiebags til de første 100 betalende kunder.

arrow Læs også: Ny handelsgade åbnet: Kunder i kø til ny Irma

"Vi glæder os meget til at byde kunderne i Køge velkomne i nye lækre lokaler og i en Imerco Home-butik, der leverer lige nøjagtig dét, de efterspørger. Spændende varer, der følger tidens trends og giver lyst til at friske boligen op med tidens farvenuancer, lækre småmøbler, moderne plakater og smukke tekstiler. Kunderne kan forvente velkendte brands, lækker luksus og et inspirerende og udskifteligt sortiment inden for bolig, design og indretning," siger butikschef Charlotte Jønsson, som sammen med resten af personalet flytter med til de nye lokaler i Strædet.

Hun fortsætter: "Efter vi lancerede vores Imerco Home-koncept tilbage i februar, har vi fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder, som synes, at butikken og sortimentet er nutidigt og inspirerende. Det tager vi med os til de nye lokaler i Strædet, hvor vi fortsat vil yde en rigtig god service og inspirere endnu mere til boligen."mart

arrow Åbningsfest i Strædet
12. juni 2018 kl. 10:02 Opdateret: kl. 10:02
arrow Ny apoteksfilial skal bidrage til positive udvikling
10. juni 2018 kl. 07:40 Opdateret: kl. 11:30
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk