27. september 2020
Indretningen af Restaurant Kulhuset i Køge vidner om den ganske særlige restaurantoplevelse, der venter gæsterne. Foto: Martin Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Indretningen af Restaurant Kulhuset i Køge vidner om den ganske særlige restaurantoplevelse, der venter gæsterne. Foto: Martin Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grill selv maden ved bordet på ny restaurant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grill selv maden ved bordet på ny restaurant
Ugeavisen Køge - 12. august 2020 kl. 06:18
Af Martin Rasmussen

20 store smukt formede emhætter sætter deres skulpturelle præg på den hyggeligt indrettede nye Restaurant Kulhuset, der netop er åbnet ved Åbassinet.

Og emhætterne sender også deres eget klare signal om, at det er en restaurant lidt ud over det sædvanlige, der er åbnet i de lokaler, hvor Slagter Stig tidligere holdt til.

Restaurant Kulhuset inddrager nemlig gæsterne i madlavningen, da grundideen er, at man selv kan grille sine retter på de specialdesignede borde. Hvert bord er således udstyret med en fordybning i midten.

Her bliver kullene placeret, og med en rist over kan man gå direkte i gang med at grille sin mad, når man har sat sig ved bordet. Konceptet er ikke udbredt i Danmark - endnu - men findes blandt andet mange steder i Tyskland.

Plads til 200 gæster

Restaurant Kulhuset byder på et stort udvalg af kød, hvoraf hovedparten kommer fra danske Grambogård på Fyn. Der er både klassiske udskæringer af oksekød, svinekød og lammekød men også mere eksotiske valgmuligheder som kænguru og vildsvin.

Dertil kommer eksempelvis kæmperejer og jomfruhummere, så der bliver hurtigt godt fuldt på på bordgrillen, hvor der i øvrigt udelukkende bliver benyttet de miljøvenlige kokosbriketter.

Der venter altså en helt anden oplevelse i Kulhuset end i en normal restaurant. Der er plads til 140 spisende gæster i den nye restaurant, hvor der i øvrigt også er mulighed for udeservering med 60 pladser på den dejlige åbne plads ud mod Åbassinet.

Restaurant Kulhuset har åbent klokken 16-22 på hverdage. I weekenderne åbner man allerede klokken 9 med stor grillbrunch - blandt andet med et stort udvalg af pølser og bacon, man kan grille ved bordene.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk