20. januar 2021
Carsten Nielsen Würtzner og Dennis Nielsen fejrer 10 års jubilæum med Din Tøjmand i Torvebyen. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Carsten Nielsen Würtzner og Dennis Nielsen fejrer 10 års jubilæum med Din Tøjmand i Torvebyen. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Din Tøjmand fejrer jubilæum med kunderne i centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Din Tøjmand fejrer jubilæum med kunderne i centrum
Ugeavisen Køge - 09. september 2020 kl. 06:12
Af Martin Rasmussen

Tøjforretningen Din Tøjmand i Køge fejrer 10 års jubilæum i år, og det bliver fejret i selskab med kunderne i den kommende tid, hvor tøjforretningen vil uddele gaver til en værdi af mere end 25.000 kroner til kunderne.

Dennis Nielsen og Carsten Nielsen Würtzner overtog Din Tøjmand i Køge tilbage i 2010. Tidligere lå forretningen i Vestergade, men i dag stortrives den i de rummelige lokaler i Torvebyen, hvor jubilæet naturligvis også fejres med en stor konkurrence for kunderne.

Alle, der handler hos Din Tøjmand i perioden fra torsdag 10. september til lørdag 10. oktober, kan således lægge sin bon ned i en stor bowle, og lørdag 10. oktober trækkes der så lod blandt samtlige deltagere om et overflødighedshorn af gevinster til en samlet værdi af mere end 25.000 kroner.

Det sker ude på torvet foran forretningen for at sikre, at der er god plads til, at alle kan holde behørig afstand, og at man desuden kan opstille siddepladser til en del af de fremmødte.

Jubilæet markeres desuden gennem hele perioden med flotte tilbud hver uge, fortæller Dennis Nielsen, der glæder sig over 10 år med konstant fremgang i den lokale butik.

- Vi startede i 2010 i små lokaler på 140 kvadratmeter og to-tre medarbejdere. I dag har vi næsten 400 kvadratmeter, og vi har syv ansatte, fortæller Dennis Nielsen om udviklingen, som i 2016 betød, at forretningen blev hædret med en Gazellepris fra Børsen, lige som Din Tøjmand i Køge i 2019 også blev belønnet af Spar Nord med en pris, som uddeles til succesfulde virksomheder.

Høj service er nøglen
Dennis Nielsen mener, at en stor del af succesen er bundet op på det stærke fokus på service, som tøjforretningen har til hverdag.

- Vi har en dynamisk butik, som hele tiden er i udvikling, og hvor vi hele tiden får nye mærker ind, samtidig med at vi holder fast i det, vi er gode til, siger han.

For eksempel er man netop begyndt at forhandle tøj af mærket Superdry, og der er flere nye mærker på vej.

Desuden er Din Tøjmand i Køge karakteriseret ved et stærkt lokalt fokus, som blandt andet også ses ved den store støtte, som tøjforretningen yder til det lokale foreningsliv. Din Tøjmand støtter for eksempel inden for både bueskydning, skak, billard og håndbold.

Siden overtagelsen er Køge i 2010 er der desuden kommet flere butikker til. Brødrene driver således i alt tre Din Tøjmand-butikker, da man udover Køge også har butikker i Næstved og i Nykøbing Falster. Desuden er der flere åbninger på vej, når coronakrisen er lidt på afstand, bebuder Dennis Nielsen.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk