9. juli 2020
En 45-årig mand skal i fængsel i syv år og seks måneder for voldtægter og andre overgreb mod sin datter. Samtidig bliver han udvist af Danmark for bestandigt.
En 45-årig mand skal i fængsel i syv år og seks måneder for voldtægter og andre overgreb mod sin datter. Samtidig bliver han udvist af Danmark for bestandigt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldtægter og incest: 45-årig i fængsel og udvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldtægter og incest: 45-årig i fængsel og udvist
Opdateret 22. november 2019 kl. 09:58
Taastrup - 21. november 2019 kl. 15:25
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 45-årig mand fra Taastrup er torsdag eftermiddag i Retten i Glostrup blevet kendt skyldig i flere tilfælde af voldtægt og andre overgreb mod sin datter. Straffen lød på syv og et halvt års fængsel. Manden blev samtidig udvist af Danmark.

Den 45-årige mand har anket dommen til frifindelse. Han har under hele sagen nægtet sig skyldig.

Manden var tiltalt for over en længere periode at have udsat sin mindreårige datter for et større antal overgreb i Danmark og udlandet. Han blev dømt i overensstemmelse med anklageskriftet og idømt i alt syv år og seks måneders fængsel. Retten i Glostrup bestemte yderligere, at manden, efter endt afsoning, skal udvises af Danmark med indrejseforbud for bestandigt.

- Jeg er tilfreds med dommen, som understreger hvor alvorligt retten har vurderet de overgreb, som manden har udsat sin datter for, siger specialanklager Bo Bjerregaard fra anklagemyndigheden hos Vestegnens Politi.

Overgrebene fandt sted i en lang periode fra 2010 og frem til udgangen 2018 - da pigen var 8-17 år gammel. Forholdene omfatter både trusler og vold mod datteren, og en række seksuelle overgreb, der blandt andet har omfattet flere voldtægter og forsøg på voldtægt.

En række af de groveste forhold er sket i perioden fra foråret 2016 og frem til udgangen af 2018 på en adresse i Taastrup.

Pigen gik selv til Vestegnens Politi og anmeldte forholdene, og derefter blev en efterforskning sat i gang - som nu har ført til dommen.

Det var i høj grad pigens troværdige forklaring i retten om de mangeårige overgreb, kombineret med vidneudsagn, der var baggrund for dommen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk