19. oktober 2018
På den Blå Plads er blandt andet lavet et 30 meter langt klatrenet - Himmelnettet - der er Danmarks største klatrenet. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

På den Blå Plads er blandt andet lavet et 30 meter langt klatrenet - Himmelnettet - der er Danmarks største klatrenet. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Fløng har fået Danmarks største klatrenet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Fløng har fået Danmarks største klatrenet
Taastrup - 03. november 2017 kl. 17:05
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at være aktiv i Fløng. Byen har nemlig fået et helt nyt byrum, hvor både små og store kan boltre sig på legepladser og sjove faciliteter - blandt andet Danmarks største klatrenet, skriver DAGBLADET Roskilde.

- Det her er et synligt bevis på, at vi kan skabe store ting sammen, der giver sammenhold og oplevelser. Og det er lige præcis dét, der kendetegner et stærkt lokalsamfund, sagde borgmester Michael Ziegler (K), da han fredag var med til at indvie de nye faciliteter.

Den Blå Plads ved gadekæret er en idrætslegeplads for store børn, unge og voksne. Pladsen har landskabelige træk, hvor Bakkerne, Himmelnettet, Aktivitetsskoven, Hvirvlen og Bjergkammen ligger i et stiforløb.

Bakkerne varierer i højde og beklædes med gummi. De fører direkte hen til Himmelnettet - Danmarks største klatrenet, som er 30 meter langt, går fra en halv til tre meter, og hvor både store og små kan boltre sig. Fra Himmelnettet kommer man til Aktivitetsskoven, der er en skov af klatreelementer i metal. Ved Hvirvlen føres man ind til et klatrestativ og vippeelementer, der udfordrer balance og styrke, og Bjergkammen kommer til at afgrænse pladsen ud mod vej og parkering.

Den Grønne Plads byder på en legeplads for de helt små børn i form af et lege-loop med et klatrehus, en rutsjebane, en trælegebane hvor man både kan lege og sidde og hygge sig, en hule-løbe-opholdsbænk, balanceleg og andre ting at klatre på. Her er også urtebede og insekthoteller og små, hyggelige opholdspladser, hvor man kan sidde. Et godt sted at tage hen for forældre og bedsteforældre til små børn.

Projektet er udviklet og skabt i tæt dialog med borgerne i Fløng, som hele vejen igennem har været med til at forme projektet.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk