21. november 2017
Tjekkisk hyldestband til ABBA gæster Taastrup på lørdag, så det bliver en autentisk aften på Taastrup Teater og Musikhus når teatret den 16. september åbner dørene og byder på en aften i 70?ernes tegn.            .
Tjekkisk hyldestband til ABBA gæster Taastrup på lørdag, så det bliver en autentisk aften på Taastrup Teater og Musikhus når teatret den 16. september åbner dørene og byder på en aften i 70?ernes tegn. .
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vi elsker 70'erne på Taastrup Teater og Musikhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi elsker 70'erne på Taastrup Teater og Musikhus
Taastrup - 13. september 2017 kl. 10:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er svært at sige præcis, hvornår ABBA blev dannet, da det skete trinvis. Björn og Benny havde arbejdet musikalsk sammen siden 1967.

I 1969-70 mødte de henholdsvis Agnetha og Anni-Frid, og de fire optrådte første gang sammen på tv i 1970 med en kort version af sangen California, Here I Come.

De tidløse pophits som tiltaler flere generationer over hele verden strøg ud af Bjørn og Bennys ærmer i 70'erne og 80'erne, og mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale Abba.

Tjekkiet er kendt for sine mere end fremragende hyldestbands, og blandt dem rager 'Abbacz' tårnhøjt op. Bandet, som er hjemmehørende i Prag, leverer et show i absolut topklasse. Iført originale kostumer og koreografi leverer bandet et 100 procent live show, her er ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger. Der er otte optrædende i det høj-energiske show.

Foruden Abba formationen medvirker bassist, trommeslager og to korpiger. Dette er et show i verdensklasse, og her kan man både lytte, synge med, og danse. Der er garanti for genkendelsesglæde når Abbacz går på scenen. Så det bliver en autentisk aften på Taastrup Teater og Musikhus når teatret den 16. september åbner dørene op og byder på en aften i 70'ernes tegn.

Tag din ven, veninde eller kæreste under armen og vær med til festlighederne. Information billetter kan fås på www.taastrupteater.dk eller telefon 43352770 .

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk