13. august 2020
»In Consort« er en blokfløjtekvartet, der består af Gertie Johnsson, Dorte Lester, Pernille Petersen og Pernille Ebert Spissky, der alle er konservatorieuddannede.
»In Consort« er en blokfløjtekvartet, der består af Gertie Johnsson, Dorte Lester, Pernille Petersen og Pernille Ebert Spissky, der alle er konservatorieuddannede.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uropførelse i kulturcenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uropførelse i kulturcenter
Taastrup - 06. oktober 2019 kl. 13:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 7. oktober 2019 giver bløkfløjteensemblet »In Consort« koncert i Taastrup Musikforening i Taastrup Kulturcenters klokken 19.30.

»In Consort« spiller på instrumenter, der er udformet som kopier af gamle instrumenter.

- De fleste, der hører ordet »blokfløjte«, tænker sikkert på deres barndoms blokfløjte, måske endda en af plastik. Men der findes mange flere slags blokfløjter end den klassiske. De dybest klingende har ikke nogen stor lydstyrke og kan derfor næsten kun bruges i ensembler som dette. Så ved denne koncert bliver der mulighed for at høre blokfløjter i mange forskellige størrelser og former, lyder det.

»In Consort« vil til koncerten spille musik fra blandt andet Bach, Purcell og Caldini, men der vil også være en uropførelse, som er skrevet til »In Consort« af den i Taastrup bosiddende komponist Viggo Mangor.

Taastrup Musikforenings medlemmer har gratis adgang til koncerten. Ikke-medlemmer betaler entre.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk