19. oktober 2019
Fire unge mænd er blevet dømt for en række forhold, som blandt andet gik ud over personalet på en tankstation i Taastrup.
Fire unge mænd er blevet dømt for en række forhold, som blandt andet gik ud over personalet på en tankstation i Taastrup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge mænd dømt for røveri og trusler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge mænd dømt for røveri og trusler
Taastrup - 24. maj 2019 kl. 11:12
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 20-årig ung mand er blevet idømt to års ubetinget fængsel og udvisning af Danmark med indrejseforbud i 12 år, for at have deltaget i et røveri mod en tankstation på Taastrup Hovedgade sidste sommer.

Tirsdag sad fire unge mænd på anklagebænken i Retten i Taastrup, tiltalt for blandt andet røveri og tyverier, og for nogles vedkommende også vidnetrusler, rettet mod medarbejdere på tankstationen.

De fire unge mænd har nægtet sig skyldige i røveri. Tre af dem ankede dommene på stedet, mens den fjerde tog betænkningstid med hensyn til at anke. Det bliver med andre ord Østre Landsret, der kommer til at sætte endeligt punktum i sagen.

Tyverierne stod på over en periode sidste sommer. Både på tankstationen og andre steder. I et enkelt tilfælde udviklede et tyveri sig til røveri, fordi de unge mænd truede personalet for at slippe af sted med varerne.

Vestegnens Politi satte en omfattende efterforskning i gang, der blandt andet omfattede videoovervågning, og den ledte politiet på sporet af de fire unge mænd. De blev anholdt og varetægtsfængslet i juli og august sidste år. Anklagemyndigheden har siden rejst tiltale i sagen, og tirsdag faldt afgørelsen i Retten i Glostrup.

En 21-årig ung mand fik en straf på ti måneders fængsel og en advarsel om udvisning. En 22-årig ung mand fik en straf på fem måneders fængsel og udvisning i seks år. Og endelig fik en 19-årig ung mand en straf på fem måneders fængsel.

Den 20-årige, som fik den hårdeste straf på to års ubetinget fængsel og udvisning i 12 år, har siddet varetægtsfængslet siden han blev anholdt, og retten bestemte, at han fortsat skal være fængslet.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk