21. september 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge i kirken var med til at mindes vise mænd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge i kirken var med til at mindes vise mænd
Taastrup - 09. januar 2020 kl. 15:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forældre, søskende, bedsteforældre og folk fra egnen havde søndag den 5. januar fundet vej til Høje Taastrup Kirke, hvor kirkens konfirmander sammen med præsten Charlotte Slot havde lavet en anderledes familiegudstjeneste.

Konfirmanderne agerede som henholdsvis Jomfru Maria, Jesus, De tre vise mænd, Kejser Augustus, Herodes, stjernerne og et par fungerede som oplæsere til en helligtrekongers-gudstjeneste.

Mens alle 19 vers af salmen »Dejlig er den himmel blå« blev sunget af kirkens kor, spillede og fortalte konfirmanderne og præsten om dengang de vise mænd fra Østerland besøgte Jesus i Betlehem.

Der foregik et godt sammenspil mellem disse elementer, som vakte stor begejstring blandt de tilstedeværende.

- Det var rigtig flot, gennemført og ikke mindst nærværende. Specielt det sted, hvor vi alle skulle gå rundt. Det var en sjov og ny måde at få os forældre og søskende involveret. At vi aktivt skulle være med i stykket, var en utrolig god ide, udtalte en mor til en af konfirmanderne.

Både konfirmanderne og deres forældre havde haft en god oplevelse, det havde være sjovt og var samtidig både en positiv og lærerig oplevelse.

Den festlige gudstjeneste sluttede med, at søndagsfrokosten var i hus. Kirketjeneren serverede lækre sandwich og kringle.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk