27. maj 2020
Ungdomsskolen i Høje-Taastrup har formået at fortsætte flere hold, selvom regeringen har lukket store dele af landet ned. Lærerne har nemlig fundet kreative måder at flytte undervisningen over på nettet. Foto: Kenn Thomsen
Ungdomsskolen i Høje-Taastrup har formået at fortsætte flere hold, selvom regeringen har lukket store dele af landet ned. Lærerne har nemlig fundet kreative måder at flytte undervisningen over på nettet. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ungdomsskole fortsætter undervisningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ungdomsskole fortsætter undervisningen
Taastrup - 08. april 2020 kl. 16:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv en pandemi kan ikke stoppe Høje-Taastrup Ungdomsskole. Præcis som posten altid skal ud, så skal en næsten total nedlukning af samfundet ikke gå ud over de elever, som går på et eller flere af de rigtig mange spændende hold.

Sådan tænkte viceleder Hanne Tjessem, da hun hørte statsministerens pressemøde, og ikke længe efter var tankerne om at redde undervisningen på plads.

- Vi har selvfølgelig lukket alt det fysiske ned og fulgt regler og påbud, men det skal ikke gå ud over de unge. Derfor gik jeg med det samme i gang med at redde mest muligt, fortæller Hanne Tjessem og uddyber:

- En del hold var jo helt oplagte at køre videre over nettet med virtuel undervisning, og så lagde jeg det ud til lærerne, om de mon selv kunne komme med bud på, hvordan de på deres hold kunne afslutte de sidste tre-fire uger af sæsonen uden at mødes.

Det skulle vise sig at blive en kæmpe succes. Mere end halvdelen af lærerne har nu fortsat deres undervisning på de mest kreative måder. Endda hold som selvforsvar, koreansk og Masterchef kører videre over nettet.

Det vidner i høj grad om yderst dedikerede lærere, som via innovation, vilje og kærlighed til opgaven tænker ud af boksen for elevernes skyld, lyder det fra vicelederen.

- Jeg er simpelthen så glad og stolt over, at vi har fået så mange med på vognen og kan slutte sæsonen af på en god måde. Det havde været så surt, hvis alt bare var lukket lige pludselig. Nu kan vi give eleverne nogle lyspunkter her midt i krisetiden, lyder det med et stort smil fra Hanne Tjessum, som opfordrer alle til at holde øje med minungdomsskole.dk og 'ung2630' på de sociale medier for mere information om holdene og den kommende sæsons mange spændende tilbud.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk