13. november 2019
Det er i denne ejendom i Nærheden, at deltagerne i den nye sæson af Nybyggerne på TV2 skal kæmpe om at indrette deres lejlighed.
gallery icon

Se billedserie

Det er i denne ejendom i Nærheden, at deltagerne i den nye sæson af Nybyggerne på TV2 skal kæmpe om at indrette deres lejlighed.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tv-optagelser i gang: »Nybyggerne« filmes i Nærheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tv-optagelser i gang: »Nybyggerne« filmes i Nærheden
Opdateret 27. september 2017 kl. 12:03
Taastrup - 27. september 2017 kl. 11:18
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når det populære tv-program »Nybyggerne« efter nytår igen løber over skærmen på TV2, så vil seerne i Hedehusene måske kunne genkende omgivelserne.

Sæson fire af den populære livsstilsprogramserie bliver nemlig optaget i den nye bydel Nærheden, og denne gang skal de fire deltagerpar indrette fire lejligheder i et af de nye byggerier i bydelen, skriver DAGBLADET Roskilde.

Livsstilsprogramseriens ni programmer optages netop nu og over de næste måneder med fire par, der igen kæmper på boligindretning om Danmarks største tv-præmie - den lejlighed, som vinderparret indretter, til en værdi af mere end tre millioner kroner.

De otte deltagere er foreløbig i et par måneder flyttet ind i Nærheden, mens de kæmper for at indrette de nye lejligheder.

Det er byggevirksomheden 2E Bolig Projektsalg, som står bag boligerne, og som sponserer den store hovedpræmie. Men det er som altid seerne, der i sidste ende bestemmer, hvilket par der skal vinde.

Puk Elgaard vender tilbage til programmet som vært.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk