12. december 2017
Der gik et par dage før en ældre dame opdagede, at hun var blevet udsat for tricktyveri ved et supermarked på Taastrup Hovedgade. Foto: Kim Rasmussen
Der gik et par dage før en ældre dame opdagede, at hun var blevet udsat for tricktyveri ved et supermarked på Taastrup Hovedgade. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tricktyve misbrugte ældre dames dankort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tricktyve misbrugte ældre dames dankort
Taastrup - 21. april 2017 kl. 12:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag den 19. april anmeldte en 79-årig dame fra Taastrup, at hun tidligere på ugen havde været udsat for tricktyveri, men først netop var blevet opmærksom på det, da hendes bank havde ringet og fortalt, at hendes dankort var blevet misbrudt.

Damen mener, at tricktyveriet fandt sted, da hun nogle dage forinden var ude at handle i et supermarked på Taastrup Hovedgade.

Efter at have betalt sine varer med sit dankort, gik damen ud til sin bil for at lægge sine varer i bagagerummet. Herefter gik hun, uden at låse bilen, tilbage for at returnere sin indkøbsvogn. Ved vognene blev hun opsøgt af en mand, der spurgte hende, om han måtte låne en mønt til en vogn. Damen afviste dette, men så i samme øjeblik en kvinde, der smækkede bildøren til hendes bil. Damen konfronterede kvinden, men opdagede ikke, at hun havde fået stjålet sit dankort.

Vær skeptisk

Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet.

Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede: Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig - hjemme og på gaden. Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. - spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene - skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet.

Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.

Gå ikke rundt med store værdier - og lad dem ikke ligge fremme hjemme.

Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk