18. oktober 2018
Forestillingen Den store nisseprøve spillede for fulde huse i Taastrup Teater & Musikhus. Foto: Taastrup Teater & Musikhus
Forestillingen Den store nisseprøve spillede for fulde huse i Taastrup Teater & Musikhus. Foto: Taastrup Teater & Musikhus
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teater sluttede af med udsolgt forestilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teater sluttede af med udsolgt forestilling
Taastrup - 11. december 2017 kl. 07:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gennem hele efteråret har der været rift om billetterne til børneforestillingerne på Taastrup Teater & Musikhus, og i torsdags, hvor 'Den store nisseprøve' kom forbi, var ingen undtagelse. Til begge forestillinger klokken 9.00 og klokken 11.30 spillede den hyggelige juleforestilling for en udsolgt sal fyldt med juleglade børn. Hele 650 børn var inde og se forestillingen i Taastrup Teater & Musikhus, som var julepyntet til lejligheden.

Alle børnene var iklædt nissehuer, og mens de ventede på, at dørene ville gå op til den store teatersal, blev der leget og sunget hyggelige julesange.

Det har været et godt efterår på Taastrup Teater & Musikhus, hvor besøgstallene har slået rekorder. Det gælder også på børnesiden, hvor teater og musikhuset har haft succes med forestillingerne "Volapyk", "Villads fra Valby", "Demokrati" og "Den store nisseprøve".

- Jeg siger altid, at livet leves bedst live, og det gælder også for børnene. Derfor har vi lavet et tilbud til børnehaver og skoler i Høje-Taastrup i sæsonen 2017/2018, så de kan få oplevelser inden for kulturens verden, der kan styrke deres videre udvikling og give dem gode oplevelser med deres venner. Jeg er utrolig stolt over, at vi inviterer alle børnehave- og skolebørn inden for i det nye teater og musikhus henover sæsonen, for kulturen er for alle, siger en stolt teaterleder Peter Mark Lundberg.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk