24. januar 2018
Torben Just modtager Høje-Taastrup Kulturpris 2017. Foto: privat
Torben Just modtager Høje-Taastrup Kulturpris 2017. Foto: privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teater- og jazzmand får årets kulturpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teater- og jazzmand får årets kulturpris
Taastrup - 12. oktober 2017 kl. 11:43
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver formanden for Høje-Taastrup Teaterforening, som modtager Høje-Taastrup Kulturpris 2017.

Kulturprisen uddeles hvert år af Kulturelt Samråd, og den har til formål at støtte kunst og kultur i og med tilknytning til Høje-Taastrup Kommune, skriver DAGBLADET Roskilde.

Med prisen følger 15.000 kroner, som kan uddeles til enkeltpersoner, grupper eller institutioner inden for de kulturelle genrer, der er omtalt i Høje-Taastrup Kommunes kulturpolitik, for eksempel musik, sang, dans, litteratur, teater, film, kunst og museer.

Kulturelt Samråd har i år valgt Torben Just som modtager af Kulturprisen 2017.

Torben Just er meget aktiv inden for flere forskellige kulturområder. Han er formand for Høje-Taastrup Teaterforening, der sørger for et bredt og varieret teatertilbud til både sine medlemmer og til hele befolkningen i Høje-Taastrup Kommune. Teaterforeningen er en vigtig del af Taastrup Teater og Musikhus' aktiviteter, lyder begrundelsen blandt andet.

Torben er også formand for Vestegnens Jazzkompagni, der er med til at understøtte et aktivt og levende jazzmiljø i kommunen. Han er en stor organisator og har blandt andet været med til at skabe jazzaftener på Medborgerhuset og arrangementet Fest i Haven i Taastrup Kulturcenter. Torbens store kulturelle engagement er til glæde og gavn for rigtig mange borgere i Høje-Taastrup Kommune, lyder det fra Kulturelt Samråd.

Prisen overrækkes formelt af borgmester Michael Ziegler ved en festlig ceremoni i Taastrup Teater & Musikhus torsdag den 26. oktober klokken 18, hvor alle er velkomne. Der vil være underholdning ved South Coast Stompers, som er en del af Vestegnens Jazzkompagni.

Inden prisoverrækkelsen vil der klokken 17.45 være indvielse af den nye digitale kulturportal ved formand for fritids- og kulturudvalget, Merete Scheelsbeck (K).

Sidste års modtager af kulturprisen var Inger Mangor, formand for Taastrup Musikforening.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk