28. februar 2020
Der er CUP12  i Fløng og Hedehusene den 24. og 25 august. Det er den lokale håndboldklub FHH90, der står bag. PR-foto
Der er CUP12 i Fløng og Hedehusene den 24. og 25 august. Det er den lokale håndboldklub FHH90, der står bag. PR-foto
Foto: FREDERIK FROST
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort stævne: Flere hundrede håndboldspillere kommer til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort stævne: Flere hundrede håndboldspillere kommer til byen
Taastrup - 20. august 2019 kl. 08:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fløng Hedehusene Håndbold (FHH90) afholder for andet år CUP12, som er et indendørs håndbold stævne, der afvikles 24. og 25. august.

Efter sidste års succes har man igen i år lagt alle gode kræfter i at få planlagt opstartsstævne for U13 piger og U13 drenge.

CUP12-styregruppen i klubben har evalueret sidste års stævne og har i planlægningen taget højde for ønsker fra klubberne, der deltog. Det betyder blandt andet, at man i år har udvidet stævnet til, udover at have A- og B-rækker, også at have en C-række for både pige og drenge.

- Derfor er vi stolte af at byde 34 hold velkommen til et håndbold stævne hvor både de allerbedste mødes i kampene, men også hvor vi har bredden med, lyder det fra styregruppen.

Kampene afvikles i både Flønghallen og Hedehushallen, hvor Cafeerne naturligvis holder åbent under alle kampene lørdag og søndag.

Som sidste år vil der være internationalt islæt, da der igen i år kommer et svensk pigehold med fra Staffanstorp, og denne gang har de også et drengehold med.

Af de 34 hold har de 22 valgt at overnatte på Fløng skole, hvilket betyder at cirka 250 børn og ledere har en lang og hyggelig weekend sammen med masser af håndbold, men også mange sociale aktiviteter.

Til så stort et arrangement med deltagelse af cirka 370 spillere og ledere - og mere end det dobbelte antal tilskuere kræver det masser af frivillige.

Opgaverne er mangfoldige. Der skal serveres mad, bruges nattevagter, nogle skal sidde ved dommerbordet og så skal der bruges stævneledere, rengøringshold, cafesælgere og meget mere.

På nuværende tidspunkt er næsten alle opgaver til stævnet besat. Men skulle man have lyst til at hjælpe og være med i et fællesskab nogle timer kan man kontakte styregruppen mail fhh90cup12@gmail.com

Til CUP12 skal der afvikles i alt 72 kampe i de to haller. Lørdag den 24. august spilles der fra klokken 8.00 til klokken 18.00 og søndag den 25. august spilles der fra klokken 8.00 til cirka 16.30.

De seks finaler i de tre rækker for både piger og drenge afvikles i Fløng Hallen fra klokken 12.30 om søndagen-.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk