18. oktober 2019
Onsdag den 24. juli klokken 9.00 til 15.00 foretages der høreprøve i samarbejde med Din Hørespecialist på Hedehusene Apotek. Foto: PR
Onsdag den 24. juli klokken 9.00 til 15.00 foretages der høreprøve i samarbejde med Din Hørespecialist på Hedehusene Apotek. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spring køen over: Apotek tilbyder gratis høreprøve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spring køen over: Apotek tilbyder gratis høreprøve
Taastrup - 06. juli 2019 kl. 14:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med lange offentlige ventelister er udsigten til høreapparat uoverskuelig for de mange borgere, der kæmper med dårlig hørelse. Det har fået Hedehusene Apotek til at tilbyde en høreprøve ganske gratis og uforpligtende den 24. juli.

Høreprøverne bliver udført i samarbejde med specialisterne fra Din Hørespecialist i Taastrup.

I øjeblikket går der 30 uger, før borgere med høreproblemer kan komme til undersøgelse med henblik på behandling med høreapparat på hospitalet i København NV. Hvis man i stedet vælger at blive undersøgt på en privat høreklinik, kan man springe ventelisten over og komme i gang med behandling med høreapparat med det samme og stadig være berettiget til et offentligt tilskud, der dækker udgifterne.

Ifølge Linette Skou Larsen, der er hørespecialist hos Din Hørespecialist i Taastrup, vælger mange stadig at vente i månedsvis på det offentlige tilbud, fordi de antager, at private klinikker er dyrere, og de er bange for, at de selv skal have mange penge op af lommerne for at få høreapparat. Sådan forholder det sig dog ikke.

For borgere der ønsker høreapparater uden at betale, har Din Hørespecialist sammensat et særligt prøveforløb, hvor man udelukkende prøver høreapparater fuldt dækket af tilskuddet fra det offentlige. På den måde kan man på forhånd trygt frabede sig at prøve høreapparater, som koster penge.

I stedet vil hørespecialisterne give borgerne det bedst mulige inden for tilskuddets beløbsgrænse. Når man har valgt sit gratis høreapparat, medfølger 4 års fri behandling uden ventetid på eventuel efterjustering af høreapparatet.

I forbindelse med den gratis høreprøve på Hedehusene Apotek kan man høre mere om det særlige prøveforløb. Hvis høretesten på apoteket viser tegn på høretab, tilbyder Din Hørespecialist en udførlig høreundersøgelse. Her kan man efter ønske vælge prøveforløbet udelukkende med høreapparater, der er 100 procent dækket af det offentlige tilskud.

Onsdag den 24. juli klokken 9.00 til 15.00 foretages der høreprøve i samarbejde med Din Hørespecialist på Hedehusene Apotek. Arrangementet er gratis og uforpligtende.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk