19. maj 2019
Basen holdt sommerfest.
gallery icon

Se billedserie

Basen holdt sommerfest.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerfest styrker sammenholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerfest styrker sammenholdet
Taastrup - 13. juni 2018 kl. 09:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det viste sig - igen i år - at være en god ide, da fritids- og ungdomsklubben Basen holdt sommerfest for medlemmere og beboere i Torstorp. Hen over dagen kom der mellem 700 og 1000, og de nød alle det gode vejr.

Ligesom borgmester Michael Ziegler (K) kom forbi og holdt en tale sammenhold og fællesskab i Torstorp. De sidste par år, har Basen haft en bod der kaldes: slå for en sag, og overskuddet er gået til TC TAASTRUP, som er et værested på Ahornsvej, som blandt andet hjælper hjemløse og misbrugere med at komme i behandling samt at fastholde en positiv udvikling i livet.

I år havde Basen den fornøjelse, at brugere af TC TAASTRUP og den daglige leder Jesper Fuchs selv kom og stod i boden. De havde medbragt en flødebollemaskine, som blev benyttet af mange børn og deres forældre. Som noget nyt i år, havde Basen sat en meningsboks op, hvor besøgende kunne optage sig selv på et kamera og så fik de muligheden for at give deres synspunkt på Basen som fritids- og ungdomsklub, og hvad der ellers er vigtigt i deres fritidsliv.

Basen ville bruge optagelserne til at blive ved med at udvikle sig, som et sted der gør en forskel for deres medlemmer og forældre.

Basens visioner og ideer med at afholde en sommerfest for alle medlemmer og beboer i Torstorp, er at styrke sammenhold og relationer til hinanden i Torstorp området.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk