21. maj 2019
Oplev udsigten fra tårnet i Springcenteret. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Oplev udsigten fra tårnet i Springcenteret. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerferieåbent i Byggeboxen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerferieåbent i Byggeboxen
Taastrup - 08. juli 2018 kl. 09:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I dette skoleår har knap 40 skoleklasser besøgt Byggeboxen i byudviklingsområdet Nærheden, hvor eleverne gennem besøg på byggepladsen og arbejde med modelbyggeri er blevet klogere på byggeriets mennesker, maskiner og muligheder.

Nu kan andre også komme på besøg, for i uge 28 fra den 9.-13. juli holder Byggeboxen sommerferieåbent for alle interesserede.

I Byggeboxen kan man prøve kræfter med modelbyggeri og virtual reality, og man skal bygge et bud på et godt mødested i byen. Det kræver fantasi, kreativitet og snilde. Der er plads til både unge som ældre.

Byggeboxen holder åbent mandag til fredag kl.10.00-15.00, og tilbuddet er gratis. Man finder Byggeboxen i Nærheden på Kongelysvej 2 (tidligere Industrivej 2).

Der er ikke rundvisning på byggepladserne, men man kan gå en tur i området, hvor mange er flyttet ind i deres nye rækkehuse og lejligheder, og hvor dette års »Nybyggere« på TV2 indrettede deres fire lejligheder.

Det er også oplagt at gå en tur op i Springcenter Nærhedens tårn, der ligger lige over for Byggeboxen. Herfra får er der en skøn udsigt, og man kan se, hvordan fremtidens forstad skyder frem med hastige skridt. Tårnet holder åbent hele sommeren dagligt fra cirka kl. 8-18.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk