7. juni 2020
Love Shop giver koncert i Taastrup med Jens Unmack i spidsen. PR-foto
Love Shop giver koncert i Taastrup med Jens Unmack i spidsen. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skyder sæsonen i gang med masser af kultur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skyder sæsonen i gang med masser af kultur
Taastrup - 15. september 2019 kl. 15:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Uge 38 bliver en uge i Taastrup Teater & Musikhus' tegn, når kulturstedet starter sæsonen 2019/2020 torsdag den 19. september. Der bliver både stand-up, koncerter og børneoplevelser på programmet henover weekenden.

Netop torsdag den 19. september kan Taastrup Teater & Musikhus præsentere Lasse Rimmers første optræden på hans efterårsturné med hans nye show »Færre end 3«, der er et alvorligt show med en humoristisk vinkel, hvor han tager udgangspunkt i sin kone, som i en ung alder fik et nyt hjerte. For hvem går så op i, om manden eller konen har glemt at gå ud med skraldet, når den ene part er i risikogruppen for en alt for tidlig udløbsdato?

Thorbjørn Risager & The Black Tornado vender også tilbage til Taastrup Teater & Musikhus i denne sæson med blues og rock. Det sker fredag den 20. september klokken. 20.00.

Lørdag den 21. september kommer det ikoniske danske band, Love Shop med Jens Unmack i spidsen forbi Taastrup. Tilbage i marts udkom de med deres nye album »Brænder Boksen Med Smukke Ting«, der har fået rosende anmeldelser, og det får man nu muligheden for at høre på Taastrup Teater & Musikhus.

Lørdag eftermiddag bliver teater- og musikhuset fyldt med små glade børn, der er klar til at holde en fest med Rosa fra Rouladegade, som alle børn kender fra DR Ramasjang.

Læs mere på www.teaterogmusik.dk.

Nu åbner svømmehaller og fitnesscentre op igen. Er du bekymret for øget smittefare med Covid-19 de pågældende steder ?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk