16. april 2021
Til Skoves Dag i Fløng vil det blandt andet være muligt at bygge både. Her er det et billede fra Skovens Dag i Fløngskoven sidste år.
Til Skoves Dag i Fløng vil det blandt andet være muligt at bygge både. Her er det et billede fra Skovens Dag i Fløngskoven sidste år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skovens Dag fortsætter trods nedlæggelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skovens Dag fortsætter trods nedlæggelse
Taastrup - 02. maj 2019 kl. 15:55

Selv om det officielle Skovens Dag-koncept er nedlagt, så fortsætter Landsbylauget - Fløng Sogn med at holde Skovens Dag i Fløng i samarbejde med andre lokale foreninger.

- Vi havde håbet på, at vores kommune så selv ville holde Skovens Dag-traditionen i live og fortsat være arrangør, men det er desværre ikke tilfældet. Med en noget mindre økonomi er det alligevel lykkedes at skaffe tilslutning blandt frivillige, så alle interesserede kan tage tæppe, madpakke og termokanden i cykelkurven, og kigge forbi Fløngskoven søndag den 5. maj 2019 mellem 11 og 14, lyder det fra landsbylauget.

Der er så mulighed for at lege lidt, bage pandekager, bygge en båd eller fuglehus, lære om sundhed og om fuglene og dyrene i skoven, så lidt at vide om jagt eller ride en tur på et æsel.

Adressen er hjørnet Nørreled/Østerled i Fløng.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?