30. maj 2020
Butikschef Mick Brandisch glæder sig til at byde kunderne velkommen i den nye Netto-butik på Hovedgaden i Hedehusene, som slår dørene op den 6. november.
gallery icon

Se billedserie

Butikschef Mick Brandisch glæder sig til at byde kunderne velkommen i den nye Netto-butik på Hovedgaden i Hedehusene, som slår dørene op den 6. november.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Netto slår dørene op for helt ny butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Netto slår dørene op for helt ny butik
Taastrup - 05. november 2019 kl. 06:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver en anderledes Netto, som borgerne i Hedehusene kan møde, når de fra den 6. november går på indkøb i deres Netto på Hovedgaden 417.

Butikken har nemlig fået en make-over med Nettos nye butikskoncept og en helt ny indretning.

Derfor vil butikken opleves anderledes end tidligere, da alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj er opdateret.

- Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept. Med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto.

Jens Wollesen

De sidste detaljer er ved at være på plads, inden butikken åbner efter renoveringen. Foto: Jens Wollesen


Blandt andet vil den nye butik få en særlig indretning, hvor frugt- og grønt-afdelingen vil spille en mere bærende rolle.

Derudover vil convenience-varer som færdigretter og salater få sin egen sektion, så det er nemt for alle at finde de nemme måltider.

Ny butikschef

Butikschefen i den nye Netto-butik er Mick Brandisch.

Han startede sin detailkarriere for 13 år siden som ungarbejder i Føtex, hvorefter turen gik videre til Lidl. Efter nogle år valgte Mick at tage turen til Grønland, hvor han skulle prøve kræfter med detailbranchen der. Efter nogen tid vendte Mick næsen hjem til Danmark igen for at fortsætte karrieren inden for butikslivet, hvoraf de sidste tre år har været som butikschef i Netto i Hedehusene.

Han glæder sig meget til at byde kunderne indenfor i den helt nye butik:

- Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod, siger han.

Festlig åbningsdag

På åbningsdagen den 6. november vil fra klokken 7.30-8.00 blive serveret kaffe og croissanter til de morgen friske kunder.

FAKTA
  • Netto på Hovedgaden 417 har alt i alt et salgsareal på godt 800 m2.
  • Butikken vil få en markant større frugt- og grøntafdeling, en særlig sektion med convenience-varer samt ny placering til de kendte Spot-varer, som alt efter varetype vil blive placeret nær det faste sortiment af tilsvarende varer.
  • Mere plads til køl- og frost med plads til præsentation af det ferske kød.
  • Nyt inventar og nye farverNetto investerer en milliard i nye butikker i 2019
  • I alt 70 butikker vil åbne i 2019 med Nettos nye koncept.


Kilde:Netto

Klokken 7.30-8.00 vil Nettos Jazzorkester spille foran butikken, og klokken 15.00-18.00 kan man få smagsprøver af udvalgte produkter.

Dagen fejres selvfølgelig også med forskellige åbningstilbud.

Nettos nye butik i Hedehusene er en af i alt 70 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2019.

Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk