17. oktober 2019
En gruppe forældre havde fredag pyntet op i børnehuset Frøen for at anerkende personalets arbejde trods en presset hverdag. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

En gruppe forældre havde fredag pyntet op i børnehuset Frøen for at anerkende personalets arbejde trods en presset hverdag. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Forældre siger tak til pædagoger ved at pynte institution op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Forældre siger tak til pædagoger ved at pynte institution op
Taastrup - 26. april 2019 kl. 15:13
Af AF Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En gruppe forældre til børn i børnehuset Frøen i Høje Taastrup spredte fredag morgen lidt ekstra glæde for medarbejderne i børnehuset.

For at anerkender det pædagogiske personales store arbejde for børnene trods øget pres i hverdagen, havde de pyntet op med balloner, bagt kage og sørget for lidt godt til personalet, ligesom de havde tegnet og skrevet hilsner med ridt foran institutionen.

- Årsagen er, at institutionen ligesom mange andre er præget af dårlige normeringer, så derfor er personalet nødt til at løbe ekstra stærkt, og det kan ikke være der hvor de gerne vil være, nemlig hos børn. Med det her vil vi vise, at vi sætter pris på deres arbejde og tilstedeværelse, selvom de er udfordret i hverdagen, hvor de bruger mere og mere tid i hverdagen på at administrative opgaver, og den tid går jo fra børnene, siger Louise Jørgensen på vegne af forældrene.

Hun har selv en datter i børnehaven, og hun fortæller, at personalet var glade og rørte, da mødte ind til et pyntet børnehus.

- Jeg har hørt fra en leder, at de var meget glade og rørte, og at personalet har fået fornyet energi til deres arbejde. Vi sætter meget stor pris på deres arbejde, men det er ikke, hver dag, at vi får sagt det til dem i vores egen travle hverdag, siger Louise Jørgensen.

Forældrene har også lavet plakater, som bliver hængende i institutionen, så personalet kan få glæde af dem i længere tid.

Se flere billeder i galleriet øverst i artiklen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk