23. marts 2019
Hope spillede, og borgmester Michael Ziegler holdt tale til Taastrup Bymidtes fødselsdag og åbning af sæsonens torvedage på Axeltorv. Foto: Kasper Ellesøe
gallery icon

Se billedserie

Hope spillede, og borgmester Michael Ziegler holdt tale til Taastrup Bymidtes fødselsdag og åbning af sæsonens torvedage på Axeltorv. Foto: Kasper Ellesøe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Fødselsdag og åbning: Torvedage er med til at skabe byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Fødselsdag og åbning: Torvedage er med til at skabe byen
Taastrup - 06. april 2018 kl. 15:44
Af Kasper Ellesøe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solen skinner og sender lune stråler mod jorden, mens folk stimler sammen på Axeltorv.
Fredag den 6. april blev Taastrup Bymidtes 13 års fødselsdag fejret med gode tilbud i Taastrup hovedgaden, musik af Hope og tale af borgmester Michael Ziegler.

Dagen markerede samtidig også åbning af forårsæsonens »Torvedage« på Axeltorv.

I sin talte ønskede Michael Ziegler bymidte tillykke med dagen, og han roste både erhvervsdrivende og borgerne for at bakke op om torvedagene.

»Jeg er rigtig glad for, at så mange handelsdrivende bakker op omkring disse torvedage. Det, at vi har et godt handelsliv, er jo netop, fordi I alle bidrager og stiller op med de spændende boder. Og det, at alle de borgere her i Høje-Taastrup kommer og handler, er forudsætningen for, at det kan ske igen og igen. Torvedagene trækker heldigvis mange mennesker til, og det er derfor, det er blevet en rigtig god og rigtig hyggelig tradition, og jeg synes, at sådan noget er med til at skabe en by. Det er det, der giver stemningen, det er det, der giver identiteten og gør, at byen er spændende og levende at bo i,« sagde borgmester i sin tale, der åbnede sæsonens torvedage.

Både før og efter borgmesterens tale spillede kommunens lokale ungdomsblæseorkester musik fra repertoiret, mens der blev klappet og hygget i solen på Axeltorv.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk