21. oktober 2019
Isabel Schwartzbach spiller hovedrollen som nonnen Maria, der bliver sat til at passe de syv von Trapp-børn. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Isabel Schwartzbach spiller hovedrollen som nonnen Maria, der bliver sat til at passe de syv von Trapp-børn. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Do Re Mi fylder Hedeland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Do Re Mi fylder Hedeland
Opdateret 21. juni 2019 kl. 08:59
Taastrup - 20. juni 2019 kl. 13:42
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den populære musical The Sound of Music spiller i disse dage i amfiteatret i Hedeland, og torsdagens premiere forløb godt.

arrow Læs også: Musical-konkurs påvirker ikke opera

Det var en lettelse for arrangørerne, efter onsdagens forpremiere måtte afbrydes en halv time inde i anden akt på grund af et truende uvejr med lyn og torden.

Fra scenen i det grønne Hedeland kan med mågernes skræppen i baggrunden opleve de kendte sange fra musicalen som Bjergenes sang (The Sound of Music), Seksten, snart sytten år (Sixteen going on seventeen), Hvad jeg særligt kan li' (My Favorite Things), Do Re Mi og Stig op på bjerget (Climb every mountain).

På scenen kan man opleve Isabel Schwartzbach i rolle som nonnen Maria, der bliver sat til at passe de syv von Trapp-børn. Morten Hemmingsen spiller Kaptajn von Trapp, mens Tommy Kenter har rollen som Max Detweiler og Elsebeth Dreisig er Abbedissen.

Afhænger meget af vejret

Der er planlagt fem forestillinger i Hedeland udover torsdagens premiere, og der er allerede solgt mange billetter, især de seneste dage, hvor vejrudsigten for spilledagene har set lovende ud.

- Vejret ser ud til at være med os, og det har vi godt kunne mærke på billetsalget. Så vi er fortrøstningsfulde, siger Michael Morelli fra Miolto Arts & Music, der står bag nyopsætningen af The Sound of Music.

- Der skal dog stadig gerne sælges lidt flere billetter, særligt til de sidste par forestillinger i næste uge, så nu er vi spændte på, hvordan anmeldelserne af forestillingen kommer til at falde ud. Vi synes jo selv, det er en fejende flot forestilling, vi har fået sat op, så det håber vi også, at andre synes. Og gør de det, får billetsalget måske lige det sidste skub, siger han.

Han er dog godt tilfreds med forløbet indtil videre, og der har været stor interesse for musicalen.

Hvis The Sound of Music bliver en succes, er det planen, at Miolto Arts & Music skal opsættes en ny musical i Hedeland hvert år.

Bygger på sand historie

The Sound of Music er den virkelige historie om, hvordan den unge novice Maria Rainer forlader klosteret for at blive guvernante for Kaptajn von Trapps syv børn, der er opdraget med militærisk disciplin. Snart vinder hun børnenes tillid og gradvist faderens hjerte. Det er også historien om den kompromisløse von Trapp, der nægter at tilpasse sig nazismen og i stedet vælger at flygte fra landet sammen med sin familie, da tyskerne marcherer ind i Østrig.

Musicalen The Sound of Music havde premiere på Broadway i New York på Lunt-Fontanne Theatre den 16. november 1959 og har således 60 års jubilæum i år.

Musicalen er blevet set af mere end 4 millioner mennesker i mere end 4.500 forskellige opsætninger på teatre verden over - hertil kommer de mange millioner, der har set den populære filmatisering med Julie Andrews og Christopher Plummer i hovedrollerne.

Og nu er turen altså kommet til Hedeland, hvor den kan opleves den 21., 22., 23., 28. og 29. juni.

Forestillingen varer cirka 2 timer og 45 minutter inkl. 25 minutters pause.

Vejrsituationen kan naturligvis få indflydelse på forestillingernes afvikling. Ved kraftig regn kan forestillingens start blive udsat i op til 30 minutter, eller forestillingen kan blive midlertidigt afbrudt undervejs.

Er der gennemført en samlet spilletid på over 30 minutter refunderes eller erstattes billetten ikke.

Er der gennemført en samlet spilletid på under 30 minutter, betragtes forestillingen som aflyst, og arrangørerne vil så vidt muligt tilbyde erstatningsbillet til en anden spilledag.

arrow Efter musical-konkurs: Så stort er minusset
29. juli 2019 kl. 15:12 Opdateret: kl. 10:48
arrow Efter musical-konkurs: Kreditorer og ansatte mangler penge
27. juli 2019 kl. 05:39 Opdateret: kl. 15:27

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk