27. september 2020
På grund af corona-restriktioner skulle publikum sidde i de opstillede stole til koncerterne, men stemningen på og foran scenen var fortsat høj. Her er det MGP-stjernene Karla og Liva, der er på scenen.
gallery icon

Se billedserie

På grund af corona-restriktioner skulle publikum sidde i de opstillede stole til koncerterne, men stemningen på og foran scenen var fortsat høj. Her er det MGP-stjernene Karla og Liva, der er på scenen.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: BørneFestiBal rykkede til Byhaven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: BørneFestiBal rykkede til Byhaven
Taastrup - 08. august 2020 kl. 21:34
Af Stina Felby Egerup

Der var næsten udsolgt, da BørneFestiBal lørdag formiddag slog dørene op til den første af i alt fire mini-festivaler i Byhaven i Hedehusene.

BørneFestiBal er en stor børnefest, der hvert år afholdes i Fælledparken i København, og som efterfølgende drager på tour i store dele af landet. Denne sommer kommer de til Hedehusene - dog i et mindre format end det plejer for at kunne leve op til corona-retningslinjerne.

På scenen var blandt andre Wafande, MGP-stjernerne Liva, Mynthe samt Karla & Liva, for ikke at forglemme det seje band HipSomHap, og parken var der forskellige aktiviteter og madboder for de fremmødte.

- Det er fantastisk, at vi på kort tid har kunne få et samarbejde oppe at køre med holdet bag BørneFestiBal og få dem til Byparken i Hedehusene. En stor del af børnefamilierne i Høje-Taastrup holder ferie hjemme, og så er det dejligt, at vi kan byde på kulturoplevelser tæt på dem. Det er helt sikkert at være med til BørneFestiBalen. Vi overholder alle gældende retningslinjer, og vi har personale på, der sikrer, at vores gæster holder afstand og meget mere. Det bliver en børnefest under sikre forhold for både gæster og medarbejdere, siger Philip Correll, der er konstitueret teater- og kulturhusleder.

På grund af blandt andet afstandskrav er BørneFestiBalen delt op i fire slots fordelt over lørdag og søndag.

Programmet for de forskellige slots er det samme, og der er kun udbudt et begrænset antal billetter til hvert slot.

De billetter, der ikke er solgt på forhånd, vil blive solgt i døren, så man kan stadig nå at være med søndag.

Læs mere om BørneFestiBal og billetkøb på www.kulturhusenehtk.dk.

I billedgalleriet over artiklen kan du flere billeder fra den festlige lørdag.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk