22. oktober 2021
Centerchef Ulla Callesen tog taknemmeligt imod donoationen af håndsprit fra PlusRens direktør, Andreas Legarth. Foto: PR
Centerchef Ulla Callesen tog taknemmeligt imod donoationen af håndsprit fra PlusRens direktør, Andreas Legarth. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rengøringsfirma donerer håndsprit til kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rengøringsfirma donerer håndsprit til kommunen
Taastrup - 13. maj 2020 kl. 12:57
Af Stina Felby Egerup

Rengøringsvirksomheden PlusRen går gerne langt for kundernes skyld, og efter seks ugers tovtrækkeri lykkedes det for nyligt at få en længe ventet sending håndsprit hjem.

Det meste er allerede leveret til kunderne, men en del af leverancen går kundernes næse forbi - den del bliver i stedet doneret til Høje-Taastrup Kommune og deres lager af værnemidler til at modstå corona.

- Ledelsen i PlusRen har den holdning, at vi ikke skal tjene på, at andre har det svært. Vi skal derfor ikke have et kæmpe overskud på salg af håndsprit. Nu gør håndspritten gavn blandt de ældre og vores børn i stedet for, siger direktør Andreas Legarth.

Han var for nylig forbi rådhuset med håndsprit til en værdi af knap 15.000 kroner, og det vakte glæde på rådhuset, hvor centerchef i sundheds- og omsorgscentret, Ulla Callesen, tog imod.

Kommunen har tidligere opfordret virksomheder til at hjælpe, hvis de lå inde med værnemidler som netop sprit, handsker eller mundbind, som kan bruges i ældreplejen eller i skoler og daginstitutioner.

Ulla Callesen udtrykte derfor taknemmelighed for tilskuddet til beholdningen af værnemidler i en svær tid.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?