18. maj 2021
Omsorgsprisen gik i år til Vagn Sørensen, der er initiativtageren og drivkraften bag TIK Veteransports rejseafdeling. Med prisen følger et diplom og en tegning, lavet af Agnete Dollerup. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Omsorgsprisen gik i år til Vagn Sørensen, der er initiativtageren og drivkraften bag TIK Veteransports rejseafdeling. Med prisen følger et diplom og en tegning, lavet af Agnete Dollerup. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rejseglade Vagn vinder årets Omsorgspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rejseglade Vagn vinder årets Omsorgspris
Taastrup - 05. oktober 2017 kl. 20:17
Af Stina Felby Egerup

Det blev stifteren af TIK Veteransports rejseafdeling, Vagn Sørensen, som i år blev tildelt årets Omsorgspris i Høje-Taastrup.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Omsorgsprisen bliver i år tildelt en person, der hjælper med alle mulige forskellige arbejdsopgaver. Personen er kendt for sit veltilrettelagte arbejde, lune og gode humør. Personen har givet mange ældre mulighed for nogle rejseoplevelser og socialt samvær - og man føler sig i trygge hænder, når vedkommende er primus motor, sagde filialdirektør Carsten Rose fra Dansk Bank Taastrup, da han overrakte prisen, som banken sponsorerer.

Vagn Sørensen startede TIK Veteransports rejseafdeling for 10 år siden, og den er siden blevet en stor succes. 25 forskellige rejser og ture er det blevet til, og de er blandt andet gået til Rhinen, Donau, Holland, Bornholm og Skagen - for ikke at glemme den årlige tur til Nykøbing Falster revyen.

Og hovedpersonen selv var meget overvældet.

- Det er helt fantastisk, for jeg gør det jo bare, fordi jeg godt kan lide det. At de andre så også kan lide det, der er jo rigtig dejligt, sagde en tydeligt beæret Vagn Sørensen.

Både han og Carsten Rose sendte dog også noget af æren videre til Vagns kone Lise, som også gør et stort arbejde bag kulissen i forbindelse med planlægningen af de mange rejser.

- Det er noget, vi hygger os med sammen, men der er også meget arbejde i det. Så jeg er glad for, at Lise også kan lide at være med, siger Vagn Sørensen, der altid har rejst meget.

Danske Bank har igen i år valgt at fordoble årets pris, så Vagn Sørensen modtager i alt 6000 kroner. Hvad pengene skal bruges til er endnu ikke helt besluttet, men det kunne eksempelvis være til at forkæle rejsedeltagerne lidt ekstra på den næste rejse eller gøre næste informationsmøde lidt sjovere, fortæller Vagn Sørensen.

Det var fjerde gang, at Omsorgsprisen blev uddelt, og det skete traditionen tro i forbindelse med FN's internationale Ældredag, der er arrangeret af Seniorrådet og Danske Bank i samarbejde med OK-klubben, Ældre Sagen, Veteransport og Frivilligcenteret.

Formålet med Omsorgsprisen er at hylde en person, forening eller gruppe, der har ydet en frivillig, uegennyttig og særlig omsorgsindsats inden for ældreområdet.

Sidste års modtagere af omsorgsprisen var Bente Gouriou og Ældre Sagens Vågetjeneste i Høje-Taa-strup ved Kirsten Thuesen.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?