28. september 2021
Steffen Mølgaard Jensen (K) er ikke længere kandidat til Folketinget. Han fortsætter som byrådsmedlem i Høje-Taastrup Kommune. Foto: Thomas Olsen
Steffen Mølgaard Jensen (K) er ikke længere kandidat til Folketinget. Han fortsætter som byrådsmedlem i Høje-Taastrup Kommune. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prioriterer familien: Byrådsmedlem trækker sig som folketingskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prioriterer familien: Byrådsmedlem trækker sig som folketingskandidat
Taastrup - 17. juni 2020 kl. 11:49
Af Kasper Ellesøe

Han opnåede ikke valg til Folketinget sidste år, men er lige nu 1. suppleant for de Konservative i Københavns Omegns Storkreds.

arrow Læs også: Lokal politiker tager tjans i tinget

Men ved næste folketingsvalg, som skal afholdes senest i juni 2023 stiller Steffen Mølgaard Jensen ikke op igen.

- Med et fuldtidsarbejde, familieliv og lokalpolitik kan jeg ikke være folketingskandidat uden at gå på kompromis med noget af det andet. Og det har jeg ikke lyst til, og derfor stiller jeg ikke op til Folketinget næste gang, siger 30-årige Steffen Mølgaard Jensen (K), der er byrådsmedlem i Høje-Taastrup Kommune.

Han er gift med Louise og far til sønnen Terkel, der er fra juli 2019, og det er blandt andet dem, som han vil bruge sin tid til.

- Det sætter tingen i perspektiv at blive far, men det er ærgerligt, at jeg må trække mig, men jeg er nødt til at prioritere, og jeg afviser ikke, at det kan ændrer sig på et tidspunkt, og jeg igen stiller op til Folketinget, for det kunne være spændende at blive valgt ind. Lige nu brænder jeg bare mere for det lokale, siger Steffen Mølgaard Jensen, der er formand for arbejdsmarkedsudvalget i Høje-Taastrup Kommune.

Nu vil han i stedet fokusere mere på byrådsarbejdet, hvor især natur, beskæftigelse for udsatte ledige og frivilligt socialt er vigtige politiske sager for ham.

Steffen Mølgaard Jensen er 1 suppleant for Hanne Bjørn-Klausen, der er i Folketinget, fordi Rasmus Jarlov er sygemeldt og Merete Scheelsbeck, der også er byrådsmedlem i Høje-Taastrup Kommune og folketingskandidat, er på barsel.

Han var opstillet i Ballerupkredsen, der dækker Ballerup og Glostrup, og Rødovrekredsen, der dækker Rødovre og Herlev.

arrow K-kandidat fik ikke et mandat - men vil gerne prøve igen
06. juni 2019 kl. 18:59 Opdateret: kl. 18:59
arrow Trods flot valg: Lokal kandidat på vej ud af Folketinget
06. juni 2019 kl. 05:11 Opdateret: kl. 23:11

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk

Stemmer du til kommunalvalget i år?