21. marts 2019
En 34-årig mand fra Taastrup er varetægtsfængslet to uger i surrogat, sigtet for grov vold og forsøg på grov vold mod politifolk og låsesmed.
En 34-årig mand fra Taastrup er varetægtsfængslet to uger i surrogat, sigtet for grov vold og forsøg på grov vold mod politifolk og låsesmed.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politibetjente og låsesmed angrebet med brændende deodorant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politibetjente og låsesmed angrebet med brændende deodorant
Taastrup - 05. oktober 2018 kl. 10:56
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 34-årig mand er blevet varetægtsfængslet i to uger, sigtet for grov vold og forsøg på grov vold mod to politibetjente og en låsesmed i Taastrup.

Varetægtsfængslingen er sket i såkaldt surrogat, hvilket betyder, at personen anbringes på en psykiatrisk afdeling.

Det voldsomme forløb fandt sted torsdag i en lejlighed i Taastrup. En patrulje fra Vestegnens Politi skulle foretage en politiforretning hos den 34-årige, men der var ingen reaktion, da politibetjentene ringede på. Politiet havde dog en fornemmelse af, at beboeren var i lejligheden, så en låsesmed blev tilkaldt for at åbne døren.

I forbindelse med dette arbejde, åbnede den 34-årige døren og rettede en stråle fra en deodorant, som han antændte, mod politibetjente og låsesmed. Ingen blev dog ramt af stikflammen. Derefter blev døren lukket.

Kort efter blev døren igen åbnet, og manden smed vandglas mod politifolk og låsesmed. Et af disse vandglas ramte en af politifolkene på foden.

Til sidst lykkedes det dog at få anholdt den 34-årige mand. Retten i Glostrup fulgte efterfølgende anklagemyndighedens krav om, at den 34-årige skulle varetægtsfængsles.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk